BAŞKAN ADAYI ZORLUOĞLU’NDAN TAKİPÇİSİNE NİKAH ŞAHİTLİĞİ JESTİ

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Murat Zorluoğlu, sosyal medyadan kendisine iletilen ricayı kırmayarak takipçisinin nikah şahidi oldu.

Facebook hesabında eşi Sevcan Zorluoğlu ile 10 yıl önce ve bu yıl çekilen iki ayrı fotoğrafından oluşan paylaşımının altına Savaş Kotan isimli takipçisi tarafından “Başkanım bugün düğünüm var nikah şahidim olursanız sevinirim” şeklinde davet içeren yorum yapılan Zorluoğlu, mutluluklar dilediği takipçisinden davetiye göndermesini istedi.



Öznur ve Savaş çiftine, hayatlarını birleştirdikleri anlamlı günde nikah şahidi olarak destek olan Zorluoğlu, Yomra’daki bir düğün salonunda gerçekleştirilen törene eşi Sevcan Zorluoğlu ile birlikte katıldı.

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu tarafından kıyılan nikahın ardından Zorluoğlu çifti, ömür boyu mutluluk diledikleri genç çifte geleneklerimizin gereği olarak hediye takdiminde de bulundu.

BAŞKAN ADAYI ZORLUOĞLU’NDAN TAKİPÇİSİNE NİKAH ŞAHİTLİĞİ JESTİ
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.