BAŞKAN ÇEBİ : ARAKLI HAYDE BİR  DAHA
Cumhur İttifakı Ak Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, MHP İlçe Başkanı Mustafa Harbi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Eğitimi Daire Başkanı, Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi, ilçe teşkilatları ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla hasbıhal oldular.
Başkan Çebi on yıl süresince kendilerine güvenen, beraber hizmet kervanında yürüyen vatandaşların gösterdiği güveni boşa çıkarmadıklarını anlattı.
Başkan Çebi konuşmalarına şu şekilde devam etti;
”31 Mart’ta çok önemli bir seçim olacağını biliyoruz. Her arkadaşımız bu seçimin önemini biliyor. Hizmet üretmek, eserler ortaya koymak AK Parti’nin işi. Bu hizmet ve eserleri üretecek kadrolarla birlikte hareket ediyoruz. Belediye olarak bizler de Araklı’da on yıl önce değişimin, gelişim ve dönüşümün başını çektik. Temel belediyecilik hizmetleri bir yana, şehrimizde turizm, tarım, hayvancılık, eğitim, kültür, sanat, spor gibi hemen her alana yoğunlaştık. On yılda hayallerimizi gerçeğe dönüştürdük. Elli mahallemizde çalışmalar gerçekleştirdik. On yıldır gece gündüz demeden çalıştığımız gibi yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Araklı’mızı geleceğe hazırlıyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber