BAŞKAN MUMCU'DAN HACISALİHOĞLUNA TEPKİ

CHP'nin terör örgütleri ile alakalı sicilinin bozuk olduğunu ifade eden il başkanı Dr. Sezgin Mumcu "Bunların zihniyeti de bozuk sicilide. İstanbul'da da olsa Trabzon'da olsa kafa yapıları aynı. Geçmişte hepimiz şahit olduk militanlarını nasıl Trabzon  Belediyesi'ne yerleştirdiklerine. Dolayısıyla İstanbul'daki 557 terörle iltisaklı kişinin İçişleri bakanlığınca tespit edilmesinin ardından hemen CHP Trabzon İl Başkanının savunmaya geçmesi de normal oluyor. Terörün korkulu rüyası İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ülkemizin iç güvenliğinden sorumlu ve görevini layıkıyla yapıyor, herkes işine baksın. Süleyman Soylu’ ismini ağzınıza almak ne hattinize. Bunu bugüne kadar göstermiş olduğu terörle mücadelede gelinen noktadan anlayabilirsiniz. Terör neredeyse bitme noktasına geldi. Fakat görüldüğü üzere İBB teröre Cansuyu vermeye çalışıyor."dedi. 

İBB'nin asıl işinden uzaklaşarak yalnızca terörle, gereksiz polemiklerle gündeme geldiğini belirten AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu "Eren Bülbül'ü, Ahmet Çamur,u Ömer Halis Demir'i şehit eden terörist yapıların mensupları İBB de işe alınacak! İçişleri Bakanlığı görevini yapacak! 
Siz Trabzon CHP Teşkilatı buna tepki göstereceksiniz? Akıl ve izan sahibi hiç kimse 
İBB deki terörle iltisaklı kişilerin işe alınmış olmasına destek olmaz. CHP Genel Başkanının bile 'Popstar' diye eleştirdiği birisine Trabzon CHP teşkilatı Şehitlerin hatırını yok saymak pahasına destek açıklaması yapıyor. Bu nasıl zihniyettir. Sizin İstanbul'u 3 yılda getirdiğiniz durum ortada yapılmayan yollar, yolda kalan otobüsler bir sürü yalan dolan halkımız sandıkta gerekli cevabı verecektir. 
Allah akıl fikir versin."ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber