Saadet Partisi Trabzon İl Başkan Yardımcısı Sefa Aydın  "Geçim İttifakı" Çalışamalarımıza Devam Ediyoruz

Bir yıl içerisinde sadece Trabzon'da  2500 esnafımız kepenk kapatmışken, insanımız geçim derdini iliklerine kadar hissederken,  Saadet Partisi olarak insanımızın bu feryadına ses olmaya çalışıyoruz. Bir siyasi partinin en temel hakkı olan propaganda hakkımızı kullanarak çeşitli materyaller ile halkımızı bilinçlendirmeye çalışıyor, kamu kaynaklarının israf edildiğini, düzgün yönetilmediğimizi anlatmaya çalışıyoruz.

Bu minvalde hazırladığımız pankartlarımızda; "Geçinemiyoruz, her üç gençten biri işşiz!", "Geçinemiyoruz, esnaf kepenk kapatıyor!", "Geçinemiyoruz, insan onuruna yakışan ücret istiyoruz!" vb sloganlar yazıyor. İlçe teşkilatlarımız ile birlikte şehrin muhtelif yerlerine bu pankartlarımızı asarken her seçim döneminde yaşadığımız gibi en temel hakkımız olan propaganda hakkımız engellenmeye çalışılıyor.

Siyasi partilerin en temel hakkı olan propaganda serbestliği hakkı her geçen gün daha fazla kısıtlanmaya çalışılmakta, iktidar partisi ve uzantıları insanımızın tenceresi kaynatmak yerine siyasi rakiplerini engellemeye kafa yormaktadır. Ne yaparsa yapsınlar evde kaynamayan tencerenin gerçekliği aşikardır. Bu gerçeklik yok sayılamaz, göz ardı edilemez mevcut yönetim ülkemize umut ışığı olamamaktadır.

Milli Görüş hareketi 50 yıldır baskılara, iftiralara, yalanlara, zorbalıklara rağmen Anadolu insanı için umut ışığı olmuş, olmaya devam edecektir.  İnsanımızın derdiyle dertlenecek,  Türkiye'nin problemleri için çözüm üretmeye devam edecektir. Saraylarda, yalılarda, kibir kulelerinde oturarak insanımızın derdini taşımayan bu yönetim tarih olacaktır!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber