BEKA VE İSTİKLAL İÇİN BİRARADAYIZ

Ortahisar Belediye Başkanı Cumhur İttifakı adayı  Ahmet Metin Genç, Beraberinde Ortahisar ilçe Başkanı Temel Altunbaş , Milliyetçi Hareket Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gediki ile birlikte  AK Parti belediye meclis üye adaylarıyla bir araya geldi. 


ORTAK PAYDAMIZ MİLLETE HİZMET ETMEKTİR
AK Parti belediye meclis üye adaylarına hitap eden Başkan Genç, "Hepimiz, AK Partimizin değişik makamlarında, mevkilerinde görev almış kişileriz. Ben de AK Parti kurucu üyesi olarak il başkanlığı dahil partimizin değişik pozisyonlarında görev aldım. İl ve ilçe başkanlarında tutun da mahalle başkanlarımıza, gençlik ve kadın kolları üyelerimize kadar herkes AK Parti'nin bugün gelmiş olduğu konumda emek sahibidir. Arkadaşlar, siyaset sabır ve sebat işidir. Uzun soluklu, meşakkatli bir yoldur. Kimin ne zaman hangi makama geleceğini kestirmek zordur. 31 Mart'tan sonra da inşallah sizlerle birlikte Ortahisar'ımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. AK Partimizin hedefleri doğrultusunda programımızda yer alan, vatandaşlarımıza taahhüt ettiğimiz bütün proje ve hizmetleri yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız. AK Parti hizmet ve projeleriyle var olmuş bir partidir. Bizim asıl gücümüz tam da budur. Vatandaşlarımız bizi 15 yıldır kesintisiz iktidarda tutuyorsa bunun tek nedeni ülkemize kazandırdığımız eserlerdir. Bizim ortak paydamız milletimize hizmettir." dedi. 


SİYASETTE ASLA KÜSLÜK OLMAZ
Siyasetin bir yarış olduğunu ve her ihtimale hazırlıklı olunması gerektiğini ifade eden Genç, "Meclis üye adaylarımızdan bazıları seçilecek, bazıları da seçilemeyecek ya da yedek listede yer alacak. Siyaset bir yarıştır. Bu yarışta her ihtimali hesap etmek, ona göre kendini konumlandırmak lazım. Siyasette asla küslük olmaz... AK Partili olarak bizler hiçbir zaman makam ve mevki elde etmek için çaba sarf etmedik.

AK Partimizde makam ve mevkiler verilir, asla istenmez. Meclis üyelerimizden bazıları tekrar partileri tarafından aday gösterildi. Bazı meclis üyelerimiz ise aday gösterilmedi. Bu nihayetinde bir tercih meselesidir. Siyasette bugün varız, yarın yokuz. Bu kural bizler için de geçerli. Bizler de bu makamları bir gün terk edeceğiz. İstiyoruz ki, adımızdan hoş bir şekilde bahsedilsin. Bu şehirde hayırla anılan şahsiyetler olalım. Bu şehirde hoş bir seda bırakmak için gayret ediyoruz. Yıllar sonra adımızdan güzel bir şekilde, iyi bir şekilde bahsedilse bu bize yeter... Siyasette önemli olan hayır duası alabilmektir. Bütün gayretimiz de bu yöndedir. Ben inanıyorum ki, inşallah sizlerle birlikte 31 Mart'tan sonra da bu şehre çok güzel hizmetleri kazandıracağız. Ve AK Partimizin şanına layık bir yönetim anlayışı ile hareket ederek şehrimizin bütün sorunlarına el atacağız. Vatandaşlarımız bizden bunu beklemektedir. Bu vesilelerle bu yola baş koymuş bütün dava arkadaşlarımı ben şimdiden tebrik ediyorum. Allah hepinizden razı olsun..." diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber