Berat Albayrak, McKinsey'i Eleştirenlere ne Demiş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Son günlerde en çok tartışılan konulardan biri olan McKinsey’e dair kritik bir açıklamada bulunan Erdoğan, "Tüm arkadaşlarımıza söyledim, bunlardan fikri danışmanlık hizmeti de almayacaksınız dedim. Gerek yok, biz bize yeteriz" ifadelerini kullandı.

BAKAN BERAT ALBAYRAK, MCKİNSEY'İ ELEŞTİRENLERE NE DEMİŞTİ?
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın McKinsey açıklamasının ardından Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalar da gündem oldu. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, Bakan Albayrak’ın McKinsey’i eleştirenlere hitaben sarfettiği sözleri hatırlattı.

McKinsey ile yapılan anlaşma kamuoyunda büyük tepki toplarken, Bakan Berat Albayrak McKinsey kararını eleştirenleri sert sözlerle eleştirmiş ve “Yapılan yorumlar cehaletten değilse ihanettir!” demişti.

Bakan Albayrak konuya ilişkin olarak "Birçok firmadan Dönüşüm Ofisi ile ilgili biz raporlama aldık. Sadece bu firmadan değil. Türkiye'ye özgün kendi modelimizi uygulama noktasında kendi milli aklımızı ortaya koyarak ofisi kurduk. Ofisin başında biz varız. Yarın öbür gün başka akıllara da soracağız. Yapılan yorumlar cehaletten değilse ihanettir!" ifadelerini kullanmıştı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber