Beşikdüzü İlçe Başkanımızın Basın Açıklaması

Toplantı sonucunda,Cumhuriyet Halk Partisinin millet ittifakının büyütülmesi,iyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sistemin inşası konusunda lokomotif rol oynadığını,örgütlerimizin seçimlere hazır olduğunu ve yapılacak olan ilk seçimlerde  de iktidara geleceklerini ifade etmişlerdir.

    Uygulanan yanlış ekonomik politikalar nedeniyle halkın fakirleştiğini, işsizlik ve yolsuzlukların tavan yaptığını, çiftçi ve emeklinin zor durumda olduğunu, hukukun ayaklar altına alındığını ve gençlerimizin ümitsizliğe kapılarak ülkeyi terk ettiklerini,özet olarak AKP nin getirdiği başkanlık sisteminin Türkiye'yi bir kaosa sürüklediğini belirterek bu kaostan çıkışın tek çözüm yolu seçimdir denildi.

    2019 seçimlerinde kazandığımız Beşikdüzü Belediyesinin en borçlu ilçe belediyeleri arasında yer aldığını eski yönetimin ipotekli kredi kullandığını(İller bankasından gelmekte olan paranın gelmemesi durumu) İller bankasından belediyenin kasasına 1 kuruş dahi girmediğini ifade ederek bu yasa dışı bir borçlanmadır.Bütün uğraşmalara rağmen Beşikdüzü Belediyesinin bu mağduriyeti merkezi hükümet tarafında giderilememiştir.Bu uygulama ile cezalandırılan Beşikdüzü halkı olmuştur.Bu zor şartlara rağmen personelin maaşları ödenmiş ve belediye hizmetleri yürütülmüştür.Biz bunu belediyemizin bir başarısı olarak görmekteyiz.

   Son günlerde bazı kendini bilmezlerin belediyemize danışmanlık hizmeti vermek için görevlendirilen bir çalışanı ''belediye'ye eş başkan yada kayyum atandı''şeklindeki  sosyal medyada yaptıkları paylaşımları esefle karşılayarak bu durumu bilgisizlik ve cahilce niteliyoruz.

   Belediyemize ait olan geminin ihale ile kiralanması için Eylül ayı meclis toplantısında karar alınmıştı. Milli Emlak,Tarım İl Müdürlüğü ve DLH(Demiryolları-Limanlar-Hava Meydanları işletmesi Genel Müdürlüğü)den izin istenmişti .Ancak hiçbir kurumdan olumlu yanıt gelmedi.

Belediyenin yaptığı araştırmada ilgililer,  geminin paslanma ve çürüme ile beraber su alıp batabileceğini ifade etmişlerdir.Bu durum karşısında Aralık ayı meclis toplantısında geminin satışına karar verilmiştir.Gemi mühendisleri odasının verdiği rapor  göz önüne  alınarak satış işlemi gerçekleştirilecektir.Belediye meclisinin aldığı bu karar yerindedir ve destekliyoruz.

   Halkımızın bilgilerine sunulur.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber