banner240
banner237
banner238

Bir oyu bile zayi etmeyeceğiz

İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık, partisinin Sandık Başı Kurulu Eğitim Toplantısında müşahit ve üyelerine seslendi. Bıyık, “Ne halkımızın teveccüh gösterip bizlere verdiği bir oyun zayi olmasına müsaade edeceğiz, nede hakkımız olmayan bir oya tenezzül edeceğiz. Yomra’mızın huzur içinde bir seçim yapmasını tesis edeceğiz” dedi.

KAVGA İLE GÜRÜLTÜ

İLE İŞİMİZ OLMAYACAK

İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık, İYİ Parti Yomra İlçe Teşkilatının gerçekleştirdiği Sandık Başı Kurulu Eğitim Toplantısına katılarak partisinin sandık başı üye ve müşahitlerine değerlendirmelerde bulundu. Konuşmasında seçimlerin demokrasilerin bayram günleri olduğunu ifade eden Bıyık, “Hepimizin gayesi ülkemizi, şehirlerimizi, ilçemizi, mahallelerimizi daha güçlü, daha yaşanılabilir, daha modern hale getirmektir. Bir seçim sürecinin daha sonuna yaklaştık. 31 Mart’ta halkımız sandığa gidecek ve 5 yıl boyunca kendisine hizmet verecek olan belediye başkanını, muhtarını, meclis üyelerini seçecek. Seçim günü sandıklara en güzel şekilde sahip çıkacağız. Halkımıza yardımcı olacağız. Sandık başkanı ve diğer siyasi partilerimizin üye ve müşahitleri ile uyum içinde bir seçim gerçekleştireceğiz. Sayım anında ne halkımızın teveccüh gösterip bizlere verdiği bir oyun zayi olmasına müsaade edeceğiz, nede hakkımız olmayan bir oya tenezzül edeceğiz. Seçim günü provokasyon çıkarmak isteyenler olabilir. Aldırış etmeyeceğiz. Biz Yomra’ya hizmet etmek yola çıktık. Kavga ile gürültü ile işimiz olmayacak. Yomra’mız bu seçimde örnek olacaktır” diye konuştu.

MUHTARLIK SEÇİMLERİNDE

ASLA TARAF DEĞİLİM

“31 Mart’ta cumhurbaşkanı değil belediye başkanı seçeceğiz” diyerek sözlerine devam eden Bıyık, muhtarlık seçimlerinde de asla taraf olmadığını ifade etti. Bıyık, “Yomra’mızın 25 mahallesi var. Her mahallemizde bir muhtarımız seçilecek. Ben asla herhangi bir mahallenin muhtarlık seçiminde taraf değilim. Kimse de benim adıma taraf olmayacak. Allah’ın izni ile 31 Mart’ta göreve seçileceğiz. Sandıktan kim çıkarsa benim muhtarımdır. Muhtarlarımızla, halkımızla el ele vererek Yomra’mıza hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber