Büyükşehir Belediye Meclisi Spor Taban Birliklerinin sesine kulak verdi

ASKF’nin Koordinatörlüğünde Spor Bileşenlerinin başlattığı “Trabzon’da futbolun doğduğu yer Yavuz Selim Yok Olmasın “ kampanyası netice verdi.

ASKF Yönetim Kurulu, Millet Bahçesi içerisinde bir futbol sahasının (Yavuz Selim ) yapılması için 70 Büyükşehir Belediyesi üyesine ASKF olarak dosya göndererek, bilgilendirme yapmış, ayrıca bu konuyu sahiplenen Ortahisar Belediye Başkanı Sayın Ahmet Metin GENÇ ile diyalog içerisinde haziran ayının ilk toplantısında Trabzon kamuoyunun merak ettiği Yavuz Selim sahası konusu getirilmiş, Büyükşehir Belediye başkanı Sayın Ahmet ZORLUOĞLU ‘nun yaptığı açıklamalar tüm spor camiamızı mutlu etmiştir.

Haziran ayı ilk meclis toplantısına izleyici olarak ASKF başkanı Cahit ERDEM ve yönetim kurulu ,Futbol İl Temsilcisi Zeki KURT , TFF Bölge Müdürü ve Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Serdar BALİ , TÜFAD başkan yardımcıları Denizhan ALTUNTAŞ ve Metin BAK, Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer SAĞIROĞLU ve yönetici Fatih GÖKTAŞ, Hakem ve Gözlemciler Derneği başkanı İsmail KÖSE, MHK üyesi Hamza MISIR, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Turgay KURT katılarak oturumu yerinden takip etmişlerdir.

Bütün siyasi parti gruplarının sözcüleri ve meclis üyeleri Avni Aker tribünlerinin önünde bir nizami saha yapılması önerisine destek vermiş, bu konuda konuşmalarını yapmışlardır. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat ZORLUOĞLU ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin GENÇ ‘de yaptığı açıklamalarla kamuoyunda aylarca beklenen karar neticelenmiştir.

Spor Bileşenleri olarak bu yaklaşımı gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Murat ZORLUOĞLU’na ve Büyükşehir Meclisine ve mecliste yer alan siyasi parti gruplarına çok teşekkür ediyoruz. Bu kararın alınmasında 5 yıldır her platformda Yavuz Selim’in yapılmasına vurgu yapan ve bizler ile diyaloğunu hiç kaybetmeden isteğimizin takipçisi olan seçim kitapçığında da Yavuz Selim’e yer veren Ahmet Metin GENÇ’in katkılarını unutmadığımızı belirtir, saygılar sunarız.

ASKF YÖNETİM KURULU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber