Çebi: Adam kazandı, Türkiye kazandı

Ortahisar kazanmıştır, Türkiye kazanmıştır.” dedi. 
HAYIRLI OLSUN
İlçe Başkanı Çebi, Türkiye Yüzyılı seçimin galibi aziz milletimizdir, diyerek “sandıktan birlik ve beraberliğimiz, kardeşliğimiz, Türkiye’nin aydınlık yarınları, 21 yılın kazanımları çıkmıştır. Kazan istikrar olmuştur, şehrimiz olmuştur, Türkiye Yüzyılı olmuştur, Türkiye olmuştur. Milletimize, ülkemize hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi.
YAPMADIKLARI ALGI KALMADI
Çebi şunları söyledi: “Seçim öncesinde gerek sosyal medyadan gerekse de fonlanan televizyon kanallarından yapmadıkları algı, sahnelemedikleri oyun kalmadı. 
RABBİM MÜBAREK EYLESİN
Öndeyiz, dediler; kazandık, dediler; Dediler de dediler. Unuttukları, göz ardı ettikleri aziz milletimizin iradesiydi. Şehrimiz, Cumhurbaşkanına, Başkomutanına, bayrağına, devletine, vatanına, milletine, Türkiye Yüzyılına, geleceğine sahip çıkmıştır, yeni bir destan yazmıştır. Rabbim mübarek eylesin.”
ÇEBİ TEŞEKKÜR ETTİ
Cumhurbaşkanımıza, Türkiye Yüzyılına büyük bir destek veren tüm Ortahisarlı hemşehrilerime; gece-gündüz demeden büyük bir gayret göstererek davasına sahip çıkan İlçe Yöneticilerimize, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilatlarımıza, mahalle başkanlarımıza, tüm parti mensuplarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber