banner240
banner237
banner238

CEBİ: “Bu seçim; ordumuzu, İHA-SİHA’ları, milli ve yerli yatırımların seçimidir

DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI
AK Parti Ortahisar ocak ayı genişletilmiş danışma meclis toplantısı Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda yapıldı. Toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr.Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükşehir ve Ortahisar Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Ortahisar ana kademe, ilçe kadın ve ilçe gençlik kolları yönetimleri,  AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, mahalle başkan ve yönetimleri katıldı. 
2023 ZAFERLERİN EN BÜYÜĞÜ OLACAK
Katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddi Çebi, Ortahisar ilçe yönetimi olarak görevce bulundukları 2 yıl boyunca gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. 2023 seçiminin önemine değinerek konuşmasını sürdüren Çebi, “Geride kalan 22 yılda birçok seçime girdik. Hem yerel hem de genel seçimlerden zaferlerle ayrıldık. Şimdi de Türkiye Yüzyılının seçimine gireceğiz. Bu seçim kazanımların kaybedilmemesi ve Türkiye’nin çağ atlaması için büyük önem taşıyor. 2023 seçimlerinden aziz milletimizin desteği ile elde edeceğimiz zafer, şimdiye kadar elde ettiğimiz zaferlerin en büyüğü olacaktır.” dedi.
TÜRKİYE YÜZYILINA HAZIRLANIYORUZ
İlçe Başkanı Çebi, Ortsahisar İlçe Teşkilatı olarak 2023 seçimlerine hazır olduklarını söyleyerek “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hep birlikte Türkiye Yüzyılına hazırlanıyoruz. Seferberlik halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu mukaddes yolda ilçemizde girilmedik kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız, her gönüle dokunacağız. 
TÜRKİYE SEÇİMİDİR
2023 seçimleri, AK Parti'nin, bunun yanında Cumhur İttifakı'nın geleceğinin ötesinde ülkemizin ve milletimizin kaderi bakımından gerçek anlamda bir yol ayrımı olacak. 2023 seçimleri sadece Türkiye’nin seçimi değil; tüm masum ve mazlum coğrafyaların, Türk-İslam coğrafyalarının seçimidir. Bu seçim emperyalizmin, yedi düvelin ve onların yerli işbirlikçilerine karşı Türkiye’nin seçimidir.  Bu seçim; ordumuzu, İHA-SİHA’ları, milli ve yerli yatırımları hedef alan vatan ve millet düşmanları ile Türkiye arasındaki bir seçimdir.”” ifadelerine yer verdi.
HAREKETE GEÇTİLER
Yıllarca Türkiye’nin gelişimine türlü hamlelerle engel olmaya çalışanların 2023 seçimleri öncesinde yine harekete geçtiklerini belirten Çebi şöyle devam etti: “Kalleş ve hainler hiçbir dönemde olmadığı kadar bu dönemde dışarıdan be içerideki işbirlikçilerinden cesaret alıyor. İşte 2023 seçimleri kalleş ve hainleri denize dökme vakti, çöpe gönderme, çukura gömme vaktidir. 
ERDOĞAN UMUTTTUR
Bizler; liderimiz, cumhurbaşkanımız, genel başkanımızın her daim yanındayız. Recep Tayyip Erdoğan demek Osmanlı demektir, ecdad demektir, Anadolu demektir, ümmet demektir, İslam coğrafyası demektir, mazlum coğrafya demektir. Recep Tayyip Erdoğan demek; âlemin lideri, ümmetin umudu demektir. Recep Tayyip Erdoğan mukaddes davanın lideridir. 
2023’TE VATANA ADANMIŞ BİR ÖMÜR KAZACAK
Bugün Türkiye’nin, Akdeniz’in, Akdeniz’in Ortadoğu’nun Türk cumhuriyetlerin güvenliği Erdoğan’a bağlıdır; yarın da Avrupa’nın güvenliği Erdoğan’a bağlı olacak. 2023’te adanmış bir ömür kazanacak. 2023’te vatana atanmış bir ömür, millete adanmış bir ömür kazanacak.” 
HEDEFLERİ TEK
Altılı  masanın toplantılarına da değinen Çebi, “6’lı masa cumhurbaşkanı seçmek için değil; PKK’ya ortak, FETÖ’ye kasa, ABD’ye maşa seçmek için toplanıyor. Onlarca saat süren toplantılardan çıkan sonuç, FETÖ ve PKK’nın söylemleri gibi ‘Seni Başkan seçtirmeyeceğiz.”  Şunu çok iyi bilsinler ki 2023’te Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı, Devlet Başkanı, Başkomutan, ümmetin lideri Recep Tayyip Erdoğan’dır.” İfadelerine yer verdi.
BAKAN SOYLU’YA TEŞEKKÜR
İlçe Başkanı Çebi, ayrıca genişletilmiş ilçe danışma meclis toplantısına telefonla katılarak partilileri selamlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya teşekkür ederek şunları söyledi: “Medarıiftiharımız, hemşehrimiz İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyefendi, ilçe binamızın açılışına katılarak bizleri onurlandırmıştı. Şimdi de genişletilmiş danışma meclis toplantımıza katılarak bizlerin, teşkilatımızın heyecanına heyecan kattı. Zatıâlilerine şükranlarımızı sunuyoruz”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber