banner240
banner237
banner238

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları 6. olağan Kongresi

Kongreye AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, AK Parti Karadeniz Bölgesi İl Koordinatörü Haydar Revi, AK Parti Trabzon İl Başkan Vekili Hasan Dilekoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanı ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.


Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Karadeniz Bölge İl koordinatörü Haydar Revi yaptığı konuşmada 6 yıllık İl Başkanlığı süresi içerisinde birlikte görev yaptığı herkese teşekkür ederek "Kuruluşundan bu güne kadar, büyük ve bağımsız Türkiye idealini, tarihimizin altın sayfalarına eklemleyebilmek, medeniyetimizin kodlarını 21. Yüzyıla taşıyarak, sadece Türkiye davasının değil, bütün bir ümmet davasının yeniden bayraktarlığını yapmak ve bu iddiayı ısrarla aralıksız
18 yıldır iktidarda tutarak, başarısını sürdüren ve her alanda destanlar yazan AK Partimizin kıymetli neferleri, değerli dava arkadaşlarım hepinizi hürmetle selamlıyorum.
Bu gün gerçekleştirdiğimiz Kadın kolları 6. Olağan il kongremizin hem kadın kollarına, hem partimize, hem şehrimize hem de ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum."dedi.

Revi, kongrede göreve devam edecek olan Kadın Kolları İl Başkanı Meryem Sürmen ve yönetimini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber