banner240
banner237
banner238

Çebi, istifa dilekçesini Genç’e sundu

AK Parti Genel Merkezi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı için aday gösterilen Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Selahaddin Çebi, istifa dilekçesini sundu. İstifa dilekçesini Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e sunan Çebi, bugüne kadar kendisine verdiği görevlerden ve desteklerden dolayı Başkan Genç’e teşekkürlerini iletti.

“HİZMET ŞUURUYLA HAREKET ETTİK”

Çebi, Ortahisar ilçe kongresini AK Parti’ye layık bir şekilde düzenleyeceklerini belirterek, “Bugüne kadar Sayın Başkanımız Ahmet Metin Genç’in desteğini ve gücünü hep arkamızda hissettik. Çok yakın ve samimi ilişkilerimiz oldu. Birlikte AK Parti’de birçok farklı görevlerde bulunduk. Başkanımıza burada bir kez daha tarafımızda tevdi ettiği görevler için teşekkürlerimi iletiyorum. Hep milletimize hizmet şuuruyla ve ruhuyla hareket ettik. İnşallah, Allah (C.C) nasip ederse, bundan sonra da birlikte çok güzel hizmetler gerçekleştireceğiz.” dedi.

“ÇÖZÜM ÜRETİCİ ANLAYIŞ ORTAYA KOYDU”

Başkan Genç ise, Çebi’nin siyasette oldukça tecrübeli bir isim olduğunu ve çözüm odaklı hizmet anlayışıyla hareket ettiğini belirterek, “Sayın Selahaddin Çebi, AK Parti’nin kuruluşundan itibaren mesai arkadaşlığı yaptığım, kendisini AK Davaya adamış tecrübeli bir siyasetçi. Yeni görevinde Sayın Çebi’ye başarılar diliyorum. AK Parti Ortahisar İlçe Teşkilatında da çok başarılı işler çıkaracağından eminim. Bugüne kadar çok farklı görevlerde birlikte mesai arkadaşlığı yürüttük. Hem AK Parti teşkilatlarımızda hem de belediyemizde başkanvekilliği, meclis üyeliği ve son olarak da başkan yardımcılığımı üstlendi. Üstlendiği bu farklı görevlerden dolayı siyasi ve idari tecrübesinin üst seviyede olduğunu bir kez daha yinelemek isterim. Bütün bu görevlerde verimli ve çözüm üretici bir hizmet anlayışını ortaya koydu. Fen İşleri’nden sorumlu başkan yardımcısı olarak kırsal ve merkez mahallerimizde çok güzel projelere

imza attı. Pandemiye rağmen Fen İşleri Müdürlüğümüz onun yönetiminde yıllık hedeflerimizden sapmadan büyük bir gayretle hedeflerimizi yüzde yüz olarak gerçekleştirdi. Ben bir kez daha kendisine çok teşekkür ediyorum. Ortahisar İlçe Başkanlığı görevini de layıkıyla yerine getireceğinden en ufak şüphem yok. Sayın Çebi, Ortahisar ilçe teşkilatımıza yeni bir dinamizm ve heyecan katacak. Ortahisar Belediyesi olarak birlikte çok güzel projelere hayat vereceğimizi düşünüyorum. Bu vesilelerle de üç dönemlik görev süresini dolduran ilçe Başkanımız Temel Altunbaş Bey’e bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum. Temel Başkanımız da Ortahisar’da gerek vatandaşlarımızla olan ilişkileri, gerekse idari ve yönetimsel anlamda ortaya koyduğu güzel anlayışlarla hatırlanacaktır.” ifadelerine yer verdi.

Çebi, AK Parti Ortahisar Belediye Meclis üyeliği görevinden de ilçe kongresinin gerçekleştirileceği 8 Şubat 2021 tarihinde istifa edecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber