banner240
banner237
banner238

AKP MİLLETVEKİLİ MUHAMMET AVCI LOJİSTİK İHALEYE HAZIR

Rize’de basın mensupları ile kahvaltıda biraya gelen AKP milletvekili Muhammet Avcı basın mensuplarını eleştirdi. Yapmadıklarımızı eleştiriyorsunuz yaptıklarımıza da yazın dedi.

Rize’deki yatırımlar ve yapılacak projeler hakkında açıklamada bulunan Milletvekili Muhammet Avcı ’dönemimizde Havaalanımız hızla devam ediyor. Terminal binamızın direkleri dikildi, pist çalışması devam ediyor. Salarha Tünelinde tek tüpü bu yılsonunda trafiğe açmış olacağız. Diğer tüpte çalışma devam ediyor.Ne söz verdiysek hayata geçiyor.

Lojistik 15 bin kişiye iş sağlayacak

İyidere Lojistik çok önemli bir projemiz yakında ihalesi yapılacak Burasının 15 bin kişiye iş istihdamı sağlayacağına inanıyoruz. Lojistik 2023 yılında tamamlanması gereken bir projemizdir. Ovit Yolu, Organize sanayi ve Lojistik mükemmel bir üçlüdür. Rize’de önemli işler yaptık ve yapıyoruz. Cumhurbaşkanımızın talimatları ve desteği ile çalışmalar hızlandırıldı. Rize merkezde TOKİ’nin kentsel dönüşüm çalışması son aşamaya geldi. Kimsenin, hiçbir esnafımızın mağdur olmasını istemiyoruz. Gecikmeler mağduriyetler olmaması içindir. Lojistik merkez önce İyidere’de dere yukarı toprak üzerinde yapılacaktı. Bu projeyi değiştirdik. Deniz üzerinde çalışma yapılacak. Deniz doldurulacak dolgu malzemesi için yer arama çalışması başlatıldı. Hazar’dan İyidere’ye kadar uzanacak3 km uzunluğunda bir mendirek yapılacak.

Şehir Hastanesi ihaleye hazır

Sözünü verdiğimiz Şehir Hastanesini yakında ihale edeceğiz. Yer konusunda açıklama yapamam. Çeşitli dedikodular yapılıyor. İnşallah çok yakın zamanda ihale edilerek Hastaneyi yapmaya başlayacağız.

Ovit Tüneline çıkan yolda ödenek yok

İkizdere –Ovit Tünel arasındaki 24 km lik alanda henüz çalışma başlayamadı. Ödenek sıkıntısı var. İnşallah gelecek yıl yani 2021 de o kısımda ihale edilerek çalışmalara başlayacak ve Ovit Tünelinde kadar 2 gidiş 2 geliş olacak 4 şeritli karayolumuz hizmete girmiş olacaktır ’dedi.

HABER FOTO : İSMET KÖSOĞLU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber