banner240
banner237
banner238

ÇEBİ: KÜREL GÜÇLER HAREKETE GEÇTİ

KÜSTAH AÇIKLAMA
Gezi kalkışması ile 15 Temmuz darbe girişiminde ismi en önlerde geçen firari ABD’li Henri Barker’in 2023 seçimlerini kaleme aldığı makalede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik kullandığı ifadelere AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi sert tepki gösterdi.
KÜREL GÜÇLER HAREKETE GEÇTİ
Çebi, 2023 seçimleri yaklaştıkça tüm küresel şer odaklarının harekete geçtiğini söyleyerek “Ellerinde bulunan küresel medya organları vasıtasıyla içlerindeki düşünceleri açığa vuruyor, şeytani emellerini bir bir ifşa ediyorlar. Tek amaçları önlerinde engel olarak gördükleri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek bu şekilde de Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsız politikalarını, dik duruşunu, tüm kazanımlarını sonlandırma arzusudur.” 
ALTILI MASAYA UMUT BAĞLADILAR
Makalede AK Parti iktidarını devirme adına şer güçlere alenen çağrıda bulunulduğunu kaydeden Çebi, “Gerekirse savaş kartını öne sürebilecek kadar küstahlaşan bu zihniyet içeride ise altıyı masaya umut bağlamakta, aferinlerini sıralamaktadır. Her dönem önce olduğu gibi ne olursa olsun Erdoğan gitsin, zihniyetinde olan hem içeridekileri hem de dışarıdaki şer güçleri aziz milletimiz sandığa gömerek gereken cevabı verecektir.” ifadelerine yer verdi.
SEÇİM DEĞİL SAVAŞTIR
2023’te yapılacak olan seçimlerin sıradan bir seçim olmadığına vurgu yapan Çebi şunları söyledi: “Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda istiklal ve istikbalimize kast eden zihniyet aynı şekilde bir asır sonra türlü türlü maskeler takarak istiklal ve istikbalimize göz dikmektedirler. 2023 seçimleri Türkiye Cumhuriyeti’nin istiklal ve istikbâl mücadelesi, dik duruşu, bağımsız politikalarının seçimidir. Bu çerçevede 14 Mayıs; Türkiye ile ABD, Türkiye ilke Avrupa, Türkiye ile İsrail arasında geçecek bir savaştır.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber