banner240
banner237
banner238

CHP’Lİ AHMET KAYA: “AKP’NİN TRABZONLU EMEKLİLERİMİZE VERDİĞİ 650 KONUT SÖZÜNE NE OLDU?”

 

CHP’Lİ AHMET KAYA, TRABZONLU EMEKLİLERE VERİLEN 650 KONUT SÖZÜNÜ MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIDI  

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, AKP iktidarının 2015 yılında Trabzon’daki emeklilere verdiği 650 konut sözünü hatırlatarak, “Aradan yıllar geçti ama emeklilerimizin evleri için kazma dahi vurulmadı. Verilen söz tutulmadığı gibi şu anda o projenin yapılacağı araziye el konuldu. Hep mağdur ettiğiniz emeklilerimize verdiğiniz sözü bir kez olsun tutun.” dedi.  

Ahmet Kaya TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada şunları söyledi:  

“TRABZON EMEKLİLER DERNEĞİMİZE YER VERİLMİŞTİ”

“AKP iktidarı, 2015 yılında yaşadığı kentte evi olmayan emeklilerin TOKİ eliyle uygun taksitlerle ev sahibi yapılacağı vaadinde bulunmuştu. Bu sözlerine, Trabzon Emekliler Derneğimiz Maçka ilçemizin Bakırcılar mevkiinde bulunan 40 dönüm hazine arazisi için başvuruda bulundu, başvuru kabul edildi.”  

“650 KONUT İÇİN 2500 EMEKLİ BAŞVURMUŞTU”

“Hatta emeklilerimiz için 650 konut projesi Büyükşehir Belediye Meclisinde onaylandı, planlara dahi işlendi. 2.500 emeklimiz bu evler için müracaat etti.”  

“KAZMA DAHİ VURULMADI, ARAZİYE EL KONULDU”

“Aradan yıllar geçti ama emeklilerimizin evleri için kazma dahi vurulmadı. Verilen söz tutulmadığı gibi şu anda o projenin yapılacağı araziye el konuldu.”  

“EMEKLİLERİMİZE VERDİĞİNİZ SÖZÜ BİR KEZ OLSUN TUTUN”

“Trabzon'da emeklilerimize büyük bir haksızlık yaparak onları bir kez daha hayal kırıklığına uğratan iktidara çağrımızdır: Açlığa, yoksulluğa mahkûm ettiğiniz, hep mağdur ettiğiniz emeklilerimize verdiğiniz sözü bir kez olsun tutun, emeklilerimiz bunu bekliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber