Çebi: Siyasi kinlerinin yansıması

"CHP'nin yönetim anlayışı tam da budur. İnsanlıkları partizanlığın önüne geçmiş, vicdanları kararmış. Onları CHP'nin insafına terk etmedik, bundan sonra da etmeyiz" şeklinde konuştu
ÇEBİ TEPKİ GÖSTERDİ
CHP'li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin, bir otelde misafir ettiği depremzedeleri seçimden 2 gün sonra çıkarma kararı almasına AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi sert tepki gösterdi.
DEVLETİMİZ TÜM İMKÂNLARINI SEFERBER ETTİ
Çebi, deprem felaketinin ilk gününden itibaren Devletin tüm imkânlarını depremzedeler için seferber ettiğini söyleyerek “Devletin tüm kurumlarının yanında aziz milletimiz de ensar kardeşliği anlayışıyla depremzede kardeşlerimizin yanlarında oldu, olmaya da devam ediyor. Bizler de aynı şekilde Ortahisar olarak gerek deprem bölgesinde gerekse de şehrimizde misafir ettiğimiz kardeşlerimizin yanlarında bulunduk, bulunmaya da devam ediyoruz.” dedi.  
OY HESABI YAPANLAR YİNE İŞ BAŞINDA
14 Mayıs seçimlerinde afet bölgesinden ortaya çıkan sonuçların ardından özelikle sosyal medya üzerinden depzemzedelere yönelik linç kampanyası yürütüldüğünü vurgulayan Çebi, “Seçim sonuçlarını tartışma konusu yapan zihniyetin uzantıları Tekirdağ’da depremzede kardeşlerimizi konaklama süreleri dolmadan misafir oldukları otellerdeki sözleşmelerini fesh ederek siyasi kinleri, insanlığa bakış açılarını ortaya çıkarmışlardır.” diye konuştu.
SİYASİ ÇIKAR HESAPLARI
Devletin tüm kurumlarıyla seferber olduğu depremzedelere yönelik CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin seçimin hemen ardından yaklaşımını oldukça manidar bulduğunu ı ifade eden Çebi şöyle devam etti: “ Mazlum ve mağdurun kimliğine bakılmaz, dili, dini, ırkı ve siyasi görüşü sorgulanmaz. Depremzede kardeşlerimiz bizlerin emanetidir, başımızın tacıdırlar. Ancak insani duygular yerine tüm hesaplarını siyasi çıkar üzerine yapan zihniyet depremzede kardeşlerimize yönelik asla kabul edilemeyecek bir tavrın içerisinde bulunmuşlardır. 
BORALTAN’IN LEKESİ YÜZLERİNDE
CHP zihniyetinin yönetim anlayışı aziz milletimizin hafızasındadır. Özellikle 1945 yılında CHP iktidarındaki Boraltan Köprüsü olayı hala tazeliğini korur.  Boraltan Köprüsü'nün lekesini yüzünde taşıyanlar bugün depremzede kardeşlerimize de aynı anlayışla yaklaşmaktadır. Görünen o ki, CHP yine genetiğinde bulunan insanlık dışı zalim yönetim anlayışını sürdürüyor, genetikleri değişmemiş. 
Boraltan Köprüsü'nün lekesini yüzünde taşıyanlara Devlet de Millet de emanet edilmez. Şükürler olsun ki Devletimiz her daim depremzede kardeşlerimizin yanındadır.” dedi.
İKİ ANLAYIŞ ARASINDAKİ FARK
Hatay’ın Defne ilçesindeki seçim sonuçlarını paylaşan Çebi sözlerini şu şekilde tamamladı: “48 günde Hatay’ın Defne ilçesine hastane inşa edildi. Defne ilçesinde Cumhurbaşkanımıza yüzde 8,4 oy çıkarken, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüzde 90,4 oranında oy çıktı. Milletvekilliği seçiminde ise AK Parti yüzde 5,9 oy alırken, CHP yüzde 50,5 oranında, TİP ise yüzde 28,2 oranında oy aldı. Ancak kimse çıkıp da Defne halkına hakaret etmedi. İşte AK Parti hizmet anlayışı ile CHP zihniyeti arasındaki devasa fark budur.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber