ÇEBİ TEŞKİLATLAR ZİYARET EDİYOR

3 kez dünya şampiyonluğu başarısı ile Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki 8 sporcudan biri olan AK Parti 28. Dönem Trabzon Milletvekili aday adayı Selçuk Çebi, Akçaabat ve Çarşıbaşı İlçe teşkilatları ile buluşup, belediye başkanlarını da makamında ziyaret etti. 

Gittiği her ilçede büyük ilgi ile karşılanan ve ‘Bu dönem vekillik senin hakkındır” övgülerine mazhar olan Çebi, karşılaştığı ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Milletvekili aday adayı Çebi, “Trabzon’a hizmet sevdamız “Ak yüreklerle” durmadan devam edecek” diye konuştu. 

İLÇE BAŞKANI KOCAMAN DA EŞLİK ETTİ!  

Çebi, teşkilat ziyaretlerinin ilkini Çarşıbaşı İlçesine gerçekleştirdi. Çarşıbaşı’nda AK Parti Çarşıbaşı İlçe Teşkilatı ile buluşan Çebi, “Teşkilat ziyaretlerimiz kapsamında bugünkü ilk durağım; Türkiye balıkçılığının önemli İlçesi Çarşıbaşı’ndaydım. AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman nezdinde; Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Kuran’a, Gençlik Kolları Başkanımız Hayrullah Sağlam’a ve Çarşıbaşı İlçe teşkilatının tüm fertlerine teşekkürlerimi sunarım” dedi. 

İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu’nu makamında ziyaret eden Çebi’ye, AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman da eşlik etti. Ziyaretle ilgili Çebi, “Mümin Başkanımıza gönülden desteği ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

SOYLU’NUN DANIŞMANI, YILMAZ İLE BULUŞTU

Çebi’nin, Çarşıbaşı’ndaki son durağı ise 2009-2019 yılları arasında Çarşıbaşı Belediye Başkanlığı görevini yürüten Coşkun Yılmaz oldu. Çebi, halihazırda İçişleri Bakanlığı Danışmanlığı görevini yürüten Yılmaz’a misafirperverlikleri ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber