Çebi: Ülkeye en büyük ihanettir

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in katıldığı bir televizyon programında HDP’ye bakanlık verilebilir sözüne tepkiler sürüyor.
KENDİNDEN BEKLENENİ YAPTI
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Milletvekili Gürsel Tekin’in kendisinden beklenen açıklamada bulunduğunu söyleyerek “Bundan önceki açıklamalarına bakıldığında da benzeri birçok açıklaması bulunuyor. Teröristlere ağıtlar yakan, S/İHA'lar operasyon yapmasın diye beyanatlar veren anlayışın HDP'ye bakanlık dağıtması anormal değildir.” dedi. 
İHANETTİR
Dünya savaş paradigmasının tamamen değiştiren Türk S/İHA'larını her fırsatta karalamaya çalışan paylaşımlarıyla önce çıkan CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu gibi Gürsel Tekin’in de açıklamalarıyla minnetini dile getirdiğini söyleyen Çebi, “CHP milletvekili Gürsel Tekin ’in PKK’nın siyasi kanadı HDP’ye bakanlık vereceğiz, demesi bir anlamda Türkiye Cumhuriyeti sınırlarından toprak verilmesi demektir. Buna itiraz etmek yetmez. Ayağa kalkıp o masayı devirmek gerekir.” diye konuştu. 
İSTİKLAL VE İSTİKBAL SEÇİMİ
Yerel seçimler öncesinde yapılanların bir benzerinin yine yapılmaya çalışıldığını ifade eden Çebi şöyle devam etti: “Terör örgütünün uzantısına bakanlık vermeyi normal görüyorlar. Her şeyden önce bu millete ihanettir. Oynanmak istenen oyun belli, yapılmak istenen çok açık. Bundan dolayı da aziz milletimiz fotoğrafı net olarak görüyor. 2023 seçimleri sadece bir sandık seçimi değildir. 2023 seçimleri ülke, bayrak, vatan, toprak, mavi vatan, istikbal ve istiklâl seçimidir, vay ya da yok olma tercihidir.”
ESAS ORTAKLARI HDP
Gürsel Tekin’in açıklamalarının aynı zamanda HDP’nin 6’lı masanın esas aktörü 
olduğunu da gözler önüne serdiğini vurgulayan Çebi, “Bir kez daha görüldüğü gibi 6’lı masa oluşumunun ana ortağı HDP’dir. 6’lı masa kader birliği yaptıkları HDP ile bağlarını sıkı tutuyor. Aziz milletimiz birçok zorluğun, birçok oyunun, ihanetin üstesinde geldi. Birlikte hazırladıkları oyunları başlarına geçirdi. 2023 seçimlerinde de tüm masa oluşumları, masa başı oyunlarını milletimiz bozacaktır, tersyüz edecektir.” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber