banner240
banner237
banner238

CHP GENEL BAŞKANI SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU YARIN RİZE de

ÇAY ÜRETİCİLERİ ve İŞÇİLERİ İle birlikte olacak ve Çayın sorunlarını dinleyecek Kota Kontenjan Çay Kanunu Çaykur Bütün bu sorunları açık saydam ve samimi bir ortamda tartışıp konuşulacak Çay üreticisi Çay işçisi Sorunlarına sahip çık Çayına ve Çay Kuruma sahip çık

Çok değerli Genel Başkanım
Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU
Çayın başkentine, yağmurun ve bulutların ülkesine mavinin yeşil diyarına,
HOŞGELDİNİZ

Sayın Genel Başkanım,Sizi günlerdir heyecanla bekleyen Rizeli hemşehrilerim adına size hoşgeldiniz diyorum.
Binbir tür sorunlarıyla yıllardır mücadele eden çay üreticileri adına hoşgeldiniz diyorum.
Her sezon mağdur edilen, emeğinin karşılığını hiçbir zaman alamayan, bir gün mutlaka alın terinin karşılığını alacağına inanan çay fabrikalarındaki çay işçileri ve emekçileri adına hoşgeldiniz diyorum.
Konukseverliği ve misafirperverliği ile bilinen Rize'nin onurlu, dürüst ve yiğit halkı adına hoşgeldiniz diyorum.

Sayın Genel Başkanım
Tam 40 yıldır bu kentin üzerinde dolaşan kara bulutlar artık yavaş yavaş dağılıyor. Son milletvekili seçimlerinde bağrımız açık, alnımız dik yürüdük bu sokaklarda.


Siz bize örnek oldunuz.
Ankara'dan İstanbul'a HAK HUKUK ADALET için yola çıktığınızda ülkemizde yaşanan korku imparatorluğunu yıktınız.
Artık ülkemizin her tarafında ötekileştirilmeden herkesin bir arada yaşayabileceği bir ortam oluşturmayı sizin sayenizde biz de Rize'de başardık
Rize ve Rizeli aslında barışseverdir, konukseverdir, iyi niyetli ve samimidir.
Ama 20 yıla yakındır iktidar tarafından uygulanan politikalar bizleri bir süreliğine birbirimizden ayırsa da artık tüm rizeliler olarak et ile tırnak gibiyiz. Bu güzel kentimize artık kardeşlik ve dostluk hakim oldu.
Çok değerli Genel Başkanım,
Barışı, adaleti temsil eden; çağdaşlığı, uygarlığı savunan ve bu uğurda yıllarca mücadele eden sizlerin varlığı ülkede var olan demokrasinin teminatıdır.

Öncelikle sizin şahsınızda kentimizi ziyaret eden diğer milletvekili, yönetici ve ülkenin değişik bölgelerinden gelen tüm misafirlerimize, hemşehrilerimi tekrar hoşgeldiniz diyorum.
Sayın Genel Başkanım
En başta çay üreticileri ve çay işçileri olmak üzere Rize'deki sivil toplum kuruluşları, odalar, dernekelr ve dğişik platformlarda bulunan her görüş ve her inançtan insanlarla yapacağınız toplantının Rize'nin geleceği için hayırlı olacağına inancımla bu toplantının olumlu ve üretken geçmesi temennisiyle tüm katılan hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.
Sayın Genel Başkanım
Bizim Rizeli CHPliler olarak size bir sözümüz olacakTam 40 yıldır bu kentin sorunlarını bu kentin CHP milletvekili olmadan tartıştık. TBMM, bu sorunların çoğunu meclise taşımadı veya gelen sorunlara çözüm bulamadı. Artık önümüzdeki seçimlerde bu doğasıyla insanları kendine aşık eden memleketin de bir milletvekili seçerek Ankara'ya göndereceğiz.
İşte o zaman bu kentin yıllardır çözülmeyen, çözülemeyen kangren olmuş sorunlarını sizinle birlikte teker teker çözeceğiz.
Yine büyük bir coşku ve umutle size söz veriyoruz. 
Yıllardır yağmurda, çamurda bin bir cefa ile çay üretimi ile uğraşan ama hiçbir zaman emeğinin karşılığını alamayan çay müstahsillerinin ve işçilerinin yıllardır süregelen sorunlarını çözeceğiz.
Bununla ilgili "ÇAY KANUNU" çalışmalarımız hazır, iktidar olduğunuzda ilk yapacağımız işlerin başında milli ürünümüz çayı uluslararası bir marka haline getirerek artık bölgenin değil ülkenin gelir kaynağı haline getireceğiz.
Sayın genel başkanım,
Rize'ye gelerek Rizeli hemşehrilerimizin sorunlarını dinleyerek ve onlara sahip çıkarak bizleri onurlandırdınız. Sizlere kendim ve hemşehrilerimizin adına çok teşekkür ederim.
Gözünüz arkada kalmasın Sayın genel başkanım. Çünkü arkanızda çalışan ve Rize halkıyla hergün bütünleşen büyük bir il örgütü var. Tam 40 yıldan bu yana büyük bir sabır ve özveriyle fedakarca,sorumluluk bilinciyle, saygı ve sevgiyle her geçen gün demokrasiye sahip çıkan Rizeli hemşehrilerim var.
Bize bıraktığın HAK HUKUK ADALET yürüyüşüne Rize'de devam ediyoruz, sahip çıkıyoruz.
ÇAY VATANDIR SATILAMAZ
ÇAYKUR HALKINDIR ÖZELLEŞTİRİLEMEZ.

Av. Remzi KAZMAZ
(CHP Rize Mv. Adayı)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber