CHP HEYETİ ARAKLI YANGIN BÖLGESİNDE…

CHP Trabzon heyeti geçtiğimiz günlerde Araklı Taşgeçit Mahallesi’nde meydana gelen yangından etkilenen vatandaşları ziyaret etti. CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, “Bütün köye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Burada bir felaket yaşandı, çok şükür can kaybımız yok. İnsanlarımız bu kar kış şartlarında evsiz kaldı. Bir ihtiyaçları var mı, yardımcı olabileceğimiz bir şey var mı? Bunun için buradayız. Elimizden geldiğince destek olmaya geldik. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçmiş olsun dileklerini ve selamlarını hemşehrilerimize ilettik" dedi.

Trabzon’un Araklı İlçesi’ne bağlı Taşgeçit Mahallesi’nde meydana gelen yangında 8 ev 2 samanlık kullanılamaz hale geldi. CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacisalihoğlu Araklı CHP İlçe Başkanı Mecit Solmaz ile birlikte Taşgeçit Mahallesi’nde incelemelerde bulunarak Köy Muhtarı İsmail Ziya Kotaman’la görüşen CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, şunları söyledi:

TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

“Araklı İlçemizde meydana gelen bu yangından etkilenen bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İki gün önce Giresun'da heyelan bölgesindeydik, bir hafta önce de deprem bölgesindeydik, şimdi yangın bölgesindeyiz. Tüm hemşerilerime çok geçmiş olsun. Burada çıkan yangının çıkış sebebi bilinmiyor. Havalar çok kurak gidiyor, bunun mutlaka etkisi var. Yangın sırasında, 2 ev haricinde bütün evlerde, ikamet eden vatandaşlarımız vardı. Çok şükür ki can kaybımız olmadı, Can kaybı olmaması tek tesellimiz. Bu tür felaketler üzerinden siyaset yapmayı Allah bize nasip etmesin. Buraya siyaset yapmaya gelmedik. Amacımız hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletmek, onları yalnız hissettirmemek, yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa yanlarında olduğumuzu iletmektir. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçmiş olsun dileklerini ve selamlarını getirdim. Bu yanan evler bizim de evimiz. Bu ateş hepimizin evine düştü. Muhtarımız Ziya Kotaman ile de sürekli irtibatta olacağız. Hasar tespit çalışmaları için gelen ekiplerin vereceği kararın, raporların sonuçlarının takipçisi olacağız.”

TAŞGEÇİT YOLU ÇOK DAR

“Taşgeçit Köyü’müzün 7 mahallesi var. Tarihi bir yörük köyü. Köyün başka sıkıntıları da var. Biz yangından dolayı geçmiş olsun demeye geldik. Taşgeçit Köylü hemşehrilerimiz bizden köyün yolunun genişletilmesi ve asfaltlanması için

yardımcı olmamızı istedi. Büyükşehir belediye ekipleri burada, çalışıyorlar. Yolun yapılması çok önemli. Hem yol konusunu hem de evi yanan, bu kış kıyamette evsiz kalan vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında konunu takipçisi olacağız. Tekrar çok geçmiş olsun, Allah bu tür felaketler yaşatmasın" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber