CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Çakır’dan Çay Üreticilerine Destek

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanı Taner Çakır, çay üreticilerine tam destek verdi.

Çakır: “İktidar kontenjan ve kota politikasıyla üreticiyi öldürmek istiyor” dedi.

Konuya ilişkin olarak konuşan CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Taner Çakır açıklamasında: “Artvin Kemalpaşa’daki Çaykur fabrikası önünde toplanan üreticiler iktidarın kontenjan ve kota politikasını protesto ettiler. İktidarın kontenjan uygulaması nedeniyle ellerinde ki çayı satamayan üreticimiz özel sektöre adeta mahkum oldu.

Özel sektöre çay satmak isteyen üreticiler devletin belirlediği 4 TL’nin altında çaylarını satmak zorunda kalıyor. Şimdi üretelim deyip bunları üreticiye yaşatmak hangi vicdana sığıyor.

Biz bu meselenin takipçisiyiz. Üreticilerimiz için kamuoyu oluşturarak yapılan yanlışların düzeltilmesi için çaba göstereceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı geldiğinde en fazla destek şüphesiz üretime verilecektir. Üreticilerimizin sonuna kadar yanındayız” dedi.

CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Çakır’dan Çay Üreticilerine Destek
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.