CHP Ortahisar İlçe Başkanı Oyman Anlaşılan AKP’ye Göre Ortahisar’da Yaşayan Kişilerin Derdi Yoktur,

Çok değerli Ortahisar Halkı,

Boğazları tamamen yabancı devletlere bırakan Sevr antlaşmasının yırtılıp atılmasından söz edilmezken Türkiye Cumhuriyeti’nin boğazdaki kazanılmış egemenliğine dahi dil uzatılmaktadır. Bu ülkenin hangi şartlar altında kazanıldığını benimseyemeyenlerin “biz istedik, oldu” düşüncesinden de çıkması gerekmektedir. Maddiyat konuşacaksak yerelden başlayarak yapılan harcamalara dikkat çekebiliriz.

Belediyedeki görevini yapmak ayrı ,siyaseti yönetmek ayrıdır. Yaratılmak istenen algı, AKP’nin dışında atılan her adımın bir hatası vardır, AKP’nin düşüncelerini desteklemiyorsan muhakkak veraset altındasın, dış güçlerle bağlantın vardır. Bütün samimiyetimle söylüyorum, bu dil ayrımcı, kutuplaştırıcı bir dildir ve ne yazık ki Ortahisar’da da bunu görüyoruz. Biz bu dile ortak olamayız ve topyekün mücadele vermek zorundayız. Ayrıca genel olarak Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarına, cumhuriyet ve milli değerlerimize karşı yapılan yanlışlar varsa da susamayız.

Anlaşılan AKP’ye göre Ortahisar’da yaşayan kişilerin derdi yoktur, varsa da hükümet elini uzatmakta, esnaf sıkıntı etmemekte, vatandaş idare etmektedir. Sanki tek sorun salgındır, yaklaşımlar ve çözümler konusunda sorun yoktur. Ama tozpembe gözlüklerin artık bir kenara bırakılmasını tavsiye ediyoruz; Vatandaş ekonomik sıkıntıda, salgında hayatını kaybediyor.

Ülkemizi ilgilendiren her gelişme tabi ki hepimizi ilgilendiriyor ancak konulara göre konuşulması gereken mecralar ve konuşmanın adabı ve usulü vardır.

Bizler seçildiğimizden bu yana bir fiil kimseyi ayırmadan dinliyor, dertlerinizle dertleniyor ve söz verdiğimiz gibi tüm bileşenlerimizle güçlü sesiniz olmak için çalışıyoruz.

Değerli Ortahisar, Gündem değiştirmelere izin veremeyiz, biz problemlerin farkındayız ve sizinleyiz.

Sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyoruz.

CHP Ortahisar İlçe Başkanı

Fatih Suat Oyman

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber