CHP TRABZON İL BAŞKANI MUSTAFA BAK: BELEDİYE OTOBÜSLERİ SİYASİ AMAÇ İÇİN KULLANILMAZ

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın bugün Trabzon’da gerçekleştirdiği ziyaretlerin kalabalık olması ve AKP’li belediye başkanlarının siyasi şov yapmak amacıyla

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ait halk otobüslerinin ilçelerden AKP bayrakları ile donatılıp taşıma yapması, tek kelimeyle kamu kaynaklarının siyasi rant amacıyla kullanılmasıdır.

Halkımız derin bir yoksulluk içinde hayatta kalma mücadelesi verirken, şehrimizin ekonomik nedenlerle çözüm bekleyen bunca sorunu varken, kamu kaynaklarının siyasi faaliyetlerde kullanılması asla kabul edilemez.

Üstelik CHP’li belediyelerimize ve belediye başkanlarımıza aylardır asılsız iddia ve iftiralarla operasyonlar düzenleyen, belediyelerimizin halkımıza sağladığı sosyal yardımları bile engelleyen ve belediye başkanlarımıza soruşturma üstüne soruşturma açan iktidar sahiplerine sıra gelince, yasaların ve hukukun neden işlemediğini yüce halkımızın takdirine sunuyorum.

Bu, AKP’nin ülkeyi nasıl bir parti devletine dönüştürdüğünün de açık bir göstergesidir.

CHP TRABZON İL BAŞKANI MUSTAFA BAK: BELEDİYE OTOBÜSLERİ SİYASİ AMAÇ İÇİN KULLANILMAZ
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.