AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Hakan Terzioğlu, '5 milletvekili çok rahat alırız'

AK Parti’de, milletvekilliği seçimi için adaylık başvuruları başladı.

AK Parti Trabzon’da ilk adaylık başvurusunda bulunan isim, eski Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu oldu. 
14 Mayıs’da yapılacak Genel Seçimler için, milletvekili aday adaylık başvuruları dün itibariyle başladı.

AK Parti’den Trabzon Milletvekili olmak için ilk başvuran ilk isim ise AK Parti Of İlçe Eski Başkanı Hakan Terzioğlu oldu. 
Terzioğlu,  2023 Türkiye Genel Seçimleri kapsamında 28. Dönem Milletvekili adayı olmak için adaylık başvurusunu  AK Parti Trabzon İl Başkanlığına yaptı. 'İLK MÜRACAATI BİZ YAPTIK'

İlk olarak siyasi hayatıyla ilgili bilgiler veren Terzioğlu, “Bizde bugün il başkanlığımıza milletvekili aday adaylığı için müracaatımızı yaptık. İlk müracaatı biz yaptık 1. Sıra adayı yaptık, inşallah devamı da 1. Sıra adayı gelir” dedi. 
'BİZ TRABZONLUYUZ EN İDDİALI KISMINI İSTEYECEĞİZ'

Terzioğlu, “Biz Trabzonluyuz, en iddialı kısmını isteyeceğiz. Bizim bu partide kolduk sevdalılığımız asla yoktur. Sıra olur, ama sıraya giremeyebilirsin. Bizim bu davada üyeliğimiz bile şereftir. 
Bugünden sonra milletvekili aday adaylığı ile ilgili başvurular olacaktır. Diğer aday arkadaşlarımızın hepsine başarılar diliyorum” diye konuştu.
TRABZONLU OLARAK GURUR DUYDUM
Terzioğlu, “Bizim Trabzonlu bakanlarımızı, belediye başkanlarımızı, muhalefetteki arkadaşlar bir gidip ziyaret etseler. Ben Büyükşehir Belediye Başkanımızı ziyaret ettim. Binalar çökmüş ama başkanımız orada inanılmaz mücadele veriyor. Ben Trabzonlu olarak gurur duydum. 
Süleyman Bakanımızın yanına gittim. Gecenin geç saatlerine olmasına rağmen koordinasyon toplantısı henüz başlamamış. 
Devlet millet el ele verdiği müddetçe, Allah’ın izniyle Türk devletinin ve milletinin önünde engel olmayacak. 
Muhalefet, muhalefetliğini yapacak. Deprem ile ilgili siyaset olmaz. Oradaki her bir kardeşimizin yarasını sarabilmek için neler yapabiliriz, nasıl mücadele ortaya koyabiliriz bunun hesabını yapmamız lazım” dedi. 
LİSTEDE OLMAZSA, AKTİF OLARAK ÇALIŞACAK MI?
“Listede yer almasa dahi aktif şekilde, parti için çalışacak mısınız?” Sorusuna Terzioğlu, “Biz ülkenin olduğu gibi Trabzon’un da yerli ve mille evladıyız. Makamlar her biri gelip geçici. Biz Milletvekili aday adaylığımızı açıkladık. Olamayabiliriz bu nasip. 
Biz, partimizin her zaman emrindeyiz. Ben İl Başkanıma da arz ettim. Dedim, “Başkanım bizi koşturun. Aday oluruz olamayız” 
Bu mücadele için son nefes alıncaya kadar mücadele etme mecburiyetindeyiz” diye konuştu.

OF KÖKENLİ BAKANLAR
Ben 9 yıl ilçe başkanlığı yaptım. İlçe başkanı olduğumuzda benimle beraber bir bakan geldi. Erdoğan Bayraktar. Allah Razı olsun kendisinden. Devamında Süleyman Soylu bakanımız geldi. Süleyman Soylu bakanımızla siyaset yapmak da zevkli, siyasetin haricinde yatırım yapmak da ayrı zevkil. Buna bağlantılı olarak Adil Bakanımız geldi. Mustafa Varank Bakanımız geldi. 
Benden sonra bakanlarımız geldi. Bizim bereketimizdir inşallah.. İnşallah partimizin emrinde hizmetlerimize devam edeceğiz. 
BERAT ALBAYRAK’IN 1. SIRA OLMASINI İSTER Mİ?
Sayın Bakanımız Berat Albayrak, Trabzonlu olması bir taraf, Türkiye’nin gerçekten böyle insana ihtiyacı var. Bugün dünyanın ve Türkiye’de faiz lobilerinin en çok uğraştığı insan Maliye Bakanlarıdır. Bizim bakanımız inanılmaz mücadele etti. Türkiye’yi rahatlatacak pozisyona geldi. Bugün sayın eBakanımız Trabzon’dan aday gösterilse inanın çok mutlu olurum. Partimizin 24 saat emrine olduğumuz gibi sayın bakanımıza çalışmaktan ayrı bir mutluluk duyarım. 

HEDEF 6 – 0! 5 MİLLETVEKİLİ ALIRIZ
Hedef 6 – 0’dır. Biz yaptıklarımızı bu aziz milletimize anlatırsak inanın Trabzon’da 5 milletvekilini alırız. Güzel çalışma ve güzel listeyle beraber.. 
Siyasi partilerimize oy veren vatandaşlarımızı ben hiç ayırt etmedim. Of’a ilçe başkanı olduğumuzda yüzde 68 oy oranımız vardı.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber