CHP Trabzon Milletvekili adayı Akıncı

CHP Trabzon Milletvekili adayı İlker Akıncı, seçim çalışmaları kapsamında Ortahisar Bahçecik Mahallesini ziyaret etti.
CHP Milletvekili adayı Akıncı, işe alımlarda liyakatin değil adam kayırmacılığın öne çıktığını belirterek “Yandaş değil, vatandaş dönemini başlatacağız” dedi. İşe girmek için vatandaşların siyasi partilerin il ve ilçe başkanlarına gitmek zorunda bırakıldığını söyleyen Akıncı “Vatandaş hakkıyla işe girecek” dedi.
İŞE GİRMEK İÇİN İL, İLÇE BAŞKANLARINA GİDİLMEYECEK
Akıncı, şu şekilde açıklama yaptı: “Proje diye sunduklarının içinde istihdam yaratacak, gençlerimizin bu şehri terk etmesinin önünü kesecek bir yatırım açıkladılar mı? Trabzon, üniversite mezunu işsizlik oranının en yüksek olduğu şehirlerden biridir. Yatırımların binde bir gerçekleştiği bir yer. İktidarlık dönemlerinde kaç kişiyi istihdam etmişler bunun sayısını açıklasınlar. Biz şu anda iktidarda değiliz. Ama bizden bile insanlar çocukları için iş  istiyor. Atanmayı bekleyen öğretmenler var. 2-3 üniversite bitirmiş gençlerimizle karşılaştık. Mülakatı kaldıracağız. Partilerin il ve ilçe başkanlarının kapısına iş için kimse gitmeyecek. Siyasi rant elde edilmeyecek. Vatandaş hakkıyla işe girecek.”
BU İŞ BİTTİĞİ İÇİN ÇİRKİNLEŞİYORLAR
“Türkiye genelinde yüzde 60 ile Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı olacak inşallah. Bu iş bitti. Bu iş bittiği için dil bu kadar çirkinleşiyor, provokasyonlar yoğunlaşıyor. Gelir gelmez ilk işimiz ekonomik programlarımızı ve sosyal devlet anlayışımızı uygulayacağız. Kırsal alandaki destek projelerimizle kentten köye göçü başlatacağız. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan genç ve kadınlarımıza sigorta primleri ödenerek desteklenecek.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber