banner240
banner237
banner238

İYİ PARTİ TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE  BAŞKAN ADAYI AKSOY ''TRABZON İÇİN YÜRÜYORUZ'' DEDİ

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy 31 Mart Mahalli İdareler seçimi kapsamında yürüttüğü çalışmalarına ilçe ziyaretleriyle devam ediyor. Maçka ilçesi ziyaretinin ardından Beşikdüzü'ne giden Aksoy, ilçede bir dizi programa katıldı. 
YANLIŞ HESAP BAĞDAT’TAN DÖNECEK
İlk olarak İYİ Parti Beşikdüzü İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Aksoy, burada İYİ Parti Beşikdüzü ilçe Başkanı Mustafa Zeki Bayram'ın ilçe sorunlarını anlatmasının ardından bir konuşma yaptı. Aksoy, imar sorununa ilişkin değerlendirme yaptığı konuşmasında, "İmar konusunda Trabzon'un genelinde çok büyük sorunlar oluşturuldu. Kişisel ranta öncelik tanındı. Rant kelimesi kârlılık anlamındadır; ancak bu kelime yanlış anlaşıldı. Yanlış uygulamalar yapıldı. Kâr sağlanabilir rant sağlanabilir; ancak bunu yapan belediye bu rantı vatandaşlara objektif bir şekilde dağıtmalı. ‘Ben yaptım oldu’ anlayışı kabul edilemez vatandaşı ayrıştıran bölen zihniyetin artık bir geçerliliği yok. Yanlış hesap Bağdat'tan döner biz de bu yanlışı döndürmek için hazırız. Önümüzdeki günlerde bunu halkımız için çalışarak kanıtlayacağız” dedi.


İNANCIMIZ TAM
Aksoy, İYİ Parti İlçe Başkanlığı programının ardından Beşikdüzü Kaymakamı Cevdet Ertürkmen'i ziyaret etti. Akabinde CHP Beşikdüzü İlçe Başkanlığı'na giden Aksoy, ilçedeki CHP'liler tarafından da coşkuyla karşılandı. CHP İlçe Başkanlığı'nda da bir konuşma yapan Aksoy, ittifakın Trabzon halkını refaha ulaştırılacağını vurguladı. Aksoy, "Birlikte yürüyoruz. Birlikte kazanacağız ve halkımıza kazandıracağız. Bu anlamda sizden alacağımız destek ve güç bizler için çok önemli. Size inancımız tam, bize inandığınızı biliyoruz işte bu ruhla Trabzon için yürüyoruz. Bu noktada beni en iyi Beşikdüzü anlar" ifadelerini kullandı. 


İTTİFAK RUHU BİRLEŞTİRDİ
Aksoy'un konuşmasının ardından İYİ Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Zeki Bayram , CHP Beşikdüzü İlçe Başkanı Tamer Aydın ve CHP Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Ramiz Uzun, ittifakın ruhuna yakışır bir fotoğraf verdi. CHP İlçe Başkanlığı ziyaretinin devamında CHP ve İYİ Parti'den oluşan heyet ilçe merkezindeki cenaze törenine katıldı ve pazar yeri ile esnaf ziyareti gerçekleştirdi. İlçedeki programlarını tamamlayan Aksoy, katkı sağlayan herkese teşekkür ederek çalışmalarına devam etmek üzere ilçeden ayrıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber