CHP’Lİ AHMET KAYA, ÇAYKARA’NIN MESLEK YÜKSEKOKULU VE DOĞALGAZ TALEBİNİ YİNELEDİ

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Çaykaralı vatandaşların meslek yüksekokulu ve doğalgaz taleplerine dikkat çekerek ilçeye verilen sözlerin yerine getirilmesi için çağrı yaptı.

İlçe Başkan Vekili, İl Başkan Yardımcısı ve partililerle birlikte Trabzon’un Çaykara İlçesinde saha çalışması gerçekleştiren Milletvekili Kaya, esnaf ve vatandaşlarla buluşarak sorunlarını ve taleplerini dinledi.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Çaykara’da gerçekleştirdikleri ziyaretlerin çok verimli geçtiğini belirterek, “Çaykaralı esnafımıza ve vatandaşlarımıza bize gösterdikler güler yüz ve ilgi için teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın bizlere ilettiği iki önemli meselenin de altını çizmek istiyorum. Bunlardan birisi yıllardır söz verilmesine, tabelası dahi asılmasına rağmen halen faaliyete geçirilemeyen Çaykara Meslek Yüksekokulu konusu, diğeri ise Çaykaralıların acil ihtiyacı olan doğalgaz konusudur. Bu iki talebi de daha önce gündeme getirdik, getirmeye de devam edeceğiz.” dedi.

TABELASI VAR OKUL YOK!

Çaykara’da uzun yıllardır sözler verilmesine rağmen, tabelası asılmasına rağmen Meslek Yüksekokulunun bir türlü faaliyete geçirilemediğine dikkat çeken Kaya, “Karşıda gördüğünüz gibi tabelada Karadeniz Teknik Üniversitesi Çaykara Meslek Yüksekokulu yazıyor. Tabela yıllardır orada ama ilçede bir meslek yüksekokulu yok. Üniversitenin herhangi bir bölümü dahi yok. Çaykaralı vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın temel taleplerinden biri burada söz verilen meslek yüksekokulunun bir an önce açılması ve buranın üniversite aydınlığıyla ve öğrenci hareketliliğiyle buluşturulmasıdır.” dedi.

“2018 YILI SONUNDA DOĞALGAZ GİTMEMİŞ YER KALMAYACAK DEMİŞLERDİ”

Çaykara’nın acil ihtiyaçlarından birinin de doğalgaz olduğunu ifade eden Kaya, “Bugün Çaykaralı vatandaşlarımızın temel taleplerinden bir tanesi de Çaykara’da olmayan doğal gazın bir an önce buraya gelmesi ve Sayın Cumhurbaşkanı’nın verdiği sözü tutmasıdır. Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘2018 yılı sonunda Türkiye’nin her yerinde doğalgaz olacak’ demişti. Yıl 2022 Çaykara’da doğalgaz yok. Şimdi kış geliyor kömür fiyatları belli. Vatandaş kışın ne yapacağını kara kara düşünüyor. O nedenle bir an önce yetkilileri göreve davet ediyoruz ve bu nadide ilçemize söz verilen Çaykara Meslek Yüksekokulu’nun bir an önce açılması ve doğalgazın çaykaraya getirilmesi talebini yineliyoruz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber