banner240
banner237
banner238

CHP’li Milletvekilleri Rize’de Konaklayan Depremzede Yurttaşları Ziyaret Etti

“Toplumsal Dayanışmanın Bu Topraklarda Hala Yaşadığını Gördük”
Yapılan ziyaretlerin ardından CHP’li Milletvekili A. Adayı Saltuk Deniz: “Rize İli olarak çok büyük bir dayanışma örneği gösterildi. Ama iş bitmedi daha sarılacak çok yara var. Toplumun her kesiminden insanlar bu felaketi hep beraber atlatabilmek adına elini taşın altına koydu ve felaketin ilk gününden itibaren canla başla çalıştılar. Toplumsal dayanışmanın ne denli önemli olduğunu ve bu topraklarda hala yaşadığını görmüş olduk. 
“Kendi Ayıplarını Örtmeye Çalışıyorlar”
İnsanlarımızı adım adım geldiğini bildiğimiz bu depreme karşı korumayan, gerekli denetimleri yapmayan ve usulsüz yapı inşasına göz yuman bu liyakatsiz bürokrasi son günlerde stadyumlardan yükselen ‘Hükümet İstifa’ seslerine karşı stadyumların siyaset alanı olmadığını söyleyerek ve buna engel olmaya çalışarak ayıplarını örtmeye çalışıyor. 
“Açıklama Yapan Spor Kulüpleri Kendileriyle Çelişmiştir” “
Yaşanan bu gelişmelerde halkın sesi olan tribünlere karşı AKP’li yöneticiler ve bazı spor kulüpleri açıklama yapma gereği duymuş yaşananlardan rahatsız olmuştur. Halkın sesi olan tribünlere siyaseti sokmayın diyenler spor kulübü açıklamalarında hükümetin sözcülüğünü üstlenmiş kendi kendileriyle çelişmiştir.” Dedi. 
“Talimat Beklemeden Çalışmalara Başladık”
CHP Rize İl Başkanı Tahsin Kanbur ise: “Partimiz genel merkez yöneticileri, il ve ilçe örgütleri olmak üzere depremin ilk gününden beri çalışmalarını sürdürmüş büyükşehir belediyelerimiz Erdoğan silsilesi altında emir bekleyen bürokrasinin aksine hiçbir yerden talimat beklemeden elinde olan imkanları ihtiyacı olan illerimize sevk ederek gerekli çalışmalara başlamıştır. Yaşanan bu acı günleri geçmişimizde olduğu gibi ulus olmanın bilinciyle bir bütün olarak aşacağız. Bizim iktidarımızda halkımızın sağlığı, güvenliği, özgürlüğü ve yaşam haklarına gelecek en ufak bir zararı bile engelleyebilmek adına gerekli tedbir ve çalışmalarımız her zaman ilk planda olacak.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber