CHP’Lİ AHMET KAYA: “DEVLETİMİZ BÜYÜK AMA YÖNETENLER KÜÇÜK VE ACİZ”

Devletimizin büyük ama yönetenlerin küçük ve aciz olduğunu gördüm, kahroldum” dedi.

“YAŞANANLARDAN DERS ALMALIYIZ”

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, milletimize başsağlığı dileyerek sözlerine başlayan Kaya, “Acımız çok büyük, yüreğimiz yandı, biz büyük bir milletiz elbette dayanışmayla yaralarımızı saracağız ve en önemlisi de benzer acıların yaşanmaması için yaşananlardan ders alacağız.” dedi.

Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya konuşmasında, depremin 2. gününden itibaren deprem bölgesinde olduğunu belirterek, karşılaştığı manzarayı ve gördüklerini şöyle anlattı:

“21 YILLIK AKP İKTİDARININ DEPREMLERE HİÇBİR HAZIRLIĞI YOK”

“Feryat eden insanlarımızı ve çaresizliği gördüm, 21 yıllık AKP iktidarının depremler karşısında hiçbir hazırlığının olmadığını gördüm, tek adam düzeninin devletimizi ve kurumlarını nasıl çalışamaz hâle getirdiğini gördüm.”

“BELEDİYELER VE GÖNÜLLÜLER CANLA BAŞLA ÇALIŞTI”

“Belediyelerimizin ve gönüllülerin canla başla milletimizin yardımına koştuğunu gördüm. Askerlerimizin ve madencilerimizin arama kurtarma çalışmalarına katılmaları için 3 gün bekletildiğini gördüm.”

“DEVLET BÜYÜK, YÖNETENLER KÜÇÜK VE ACİZ”

“Kara gün dostu dediğimiz Kızılay’ımızın tüccara dönüştüğünü ve liyakatsiz kadrolarla nasıl çökertildiğini gördüm ve en acısı da devletimizin büyük ama yönetenlerin küçük ve aciz olduğunu gördüm, kahroldum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber