banner240
banner237
banner238

Çok Güzel Bir Gelecek, Yarınlar Hepimizi Bekliyor

Bayramlaşmada ilk olarak İl Başkanı Güzide Uzun konuştu.

Uzun, “Bütün adaylar Trabzon’un evlatlarıdırlar. Onları bir kez daha sizlerin huzurunda sevgiyle selamlıyorum.

Bu taşın altına ellerini koydukları için onlara minnettarım.  CHP’nin öz evlatlarıdırlar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bizi temsilen Ankara’ya gideceklerdir. Bundan yüzde yüz eminiz. O nedenle bazı söylentilere kulak kabartmayın.

Trabzon iliyle, ilçesiyle hep birlikte bu taşın altına elini koymuştur. Bütün adaylar benim kardeşlerim ve öz evlatlarımdır.

Bu anlamda başımız diktir. Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’yi sevgiyle selamlıyoruz, yolumuz aydınlıktır” dedi. 

CHP Trabzon Milletvekili adayı Ahmet Kaya ise, “Bizler kırmadan dökmeden yol alıyoruz. Ve çok güzel yol aldığımızı görüyorum. Sahada bunun emarelerini görüyorum. Çok güzel bir gelecek, yarınlar hepimizi bekliyor. Bu yarınları görmek adına hep birlikte mücadele ediyoruz” dedi.

3. sıra milletvekili adayı Hikmet Nuri Aydın ise, “Bu iktidarın halkı nasıl gerdiğini, halkın içine nasıl kin ve nifak ektiğini gözlemledik ve gördük.

Bunları ilerde anlatacağız. Şimdi zamanı değil. Burada CHP’nin gerçekten hiç bir çıkar ve menfaat beklemeden savaşan siz değerli emekçilerini bir kez daha yürekten kucaklıyorum” ifadelerini kullandı.

4. sıra adayı Sunay Kurtoğlu’da, “Birliğin beraberliğin, hakkın hukukun adaletin kadınların ölmediği işsizlerin iş aramadığı işçilerin çile çekmeden hakkını aldığı, hakkın hukukun hiç eksik olmadığı bir ülke istiyorum. Hepimiz için istiyorum” dedi. 

6. sıra adayı Fero ise, “Artık sizlere 25 Haziran sabahı iktidar partisi mensupları olarak seslenmek istiyorum. Arkamıza aldığımız rüzgar, alanda hissettiğimiz enerji bize bunu gösteriyor. Biz 25 Haziran sabahına iktidar olmuş, Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapmış şekilde uyanacağız, ülkemiz rahat bir nefes alacak inşallah” dedi. Konuşmaların ardından partililer bir birleriyle bayramlaştı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber