CORA DUR DURAK BİLMİYOR

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 27. Yasama Yılı Dönemi 2. Yasama Yılı faaliyetlerinin bitimi ile birlikte TBMM tatile girdi. AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora ise Ankara’da çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor.

ZİYARETLERDE BULUNDU

Trabzon ile ilgili projeler ve yatırımları takip eden ve bunlarla ilgili görüşmeler yapan Cora, dün Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu ile Trabzon’da açılacak öğrenci yurtlarının sürecini görüştü. Cora ayrıca Adalet Bakan Yardımcılığına atanan Zekeriya Birkan ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcılığına atanan Şeref Kalaycı, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG) görevine getirilen Cevat Genç’i ziyaret ederek hem görevlerinde başarılar diledi hem de Trabzon ile ilgili yatırımlar için destek istedi. Milletvekili Cora, Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı Fahrettin Kurt’u da ziyaret etti. Cora Kurt ile ülke gündemine ilişkin konularda istişare ettiklerini belirterek, siyasi tecrübelerinden istifade eylediğini dile getirdi.

BEKAR İÇİN TEBRİK MESAJI

Bu ziyaretlerinin ardından Salih Cora, Beşikdüzüspor yönetimini Başkent’te ağırladı. Her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Cora, yeni sezon için başarı dileklerini iletti. Cora, TBMM Basın ve Halkla İşler Dairesi Başkan Yardımcılığı görevine getirilen eski TOKİ Başkan Danışmanı Osman Bekar için tebrik mesajı yayınladı ve yeni görevinde başarılar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber