CORA : SEÇİM SONUCLARI İÇİN TRABZON SEÇMENİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Her zaman desteğini, teveccühünü, duasını hissettiğim hemşerilerimize, vekili olmaktan gurur duyduğum şehrimize sonsuz teşekkürler.

AK Parti bu seçimi açık ara önde bitirmiş ve yine birinci parti olmuştur. Cumhur İttifakı meclisteki ve komisyonlardaki sayısal çoğunluğu elde etmiştir. Mecliste iktidar olmuştur. 

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, en yakın rakibine tarihi bir fark atmıştır. Büyük bir farkla yine başkan. Bütün algı operasyonlarını yerle yeksan etti.

Türkiye genelinde olduğu gibi şehrimizde de seçimleri büyük bir demokratik olgunlukla ve yüksek bir katılımla gerçekleştirdik. Tabii ki oy oranımızın daha yüksek olmasını, Cumhur ittifakı olarak vekil sayımızı arttırmamızı çok arzu ederdim. Teşkilatlarımız, daha büyük bir gayret, heyecan ve organize bir çalışma ile stratejik sonuçlar elde edebilirdi. Siyaset milletin hissiyatına tercüman olma, beklentileri karşılayabilme sanatıdır. Ümit ediyorum, şehrimizde ilk vekil seçildiğimizdeki oyumuzu bir sonraki seçimlerde tekrar yakalarız. 

Şehrimizi gazi meclisimizde temsil edecek tüm vekillerimizi kutluyor; bu süreçte samimiyetle ve hasbi niyetlerle çalışan tüm adaylarımıza, teşkilatımıza ve tüm hemşehrilerimize tekrar teşekkür ediyorum.

Av. Salih CORA

26-27. dönem Trabzon Milletvekili

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber