CUMHUR İTTİFAKI TAM KADRO

Genç: Cumhur İttifakı rekor kıracak
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, MHP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli ile birlikte Toklu Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. 
31 MART'TAN SELAMETLE ÇIKACAĞIZ
Vatandaşlara Cumhur İttifakı'nı anlatan Başkan Genç, 15 Temmuz Hain darbe girişiminden sonra Türkiye'nin birlik ve beraberliğinin temini için Cumhur İttifakı'nın zorunlu hale geldiğini söyledi. 


AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türkiye'nin içinde bulunduğu zorlu süreci atlatması için Cumhur İttifakı'nı hayata geçirdiğini belirten Başkan Genç, "Bugün Cumhur İttifakı'nın kaderiyle Türkiye'nin kaderi iç içe geçmiştir.

Bir yandan FETÖ, bir yandan da dış güçler 31 Mart'ta büyük bir beklenti içine girerek ülkemizin bu süreçten güçsüz çıkmasını istemektedir. AK Parti'nin hezimeti FETÖ'nün ve şer güçlerin zaferi olacaktır. Türk milleti bunun bilincindedir, kimlerin kimlerle birlikte hareket ettiğini görüyoruz. Kimler bu ülkenin altını oymaya çalışıyor, bu ayan beyan ortadadır. Hiçbir zaman sağduyuyu elden bırakmayan Türk milleti 31 Mart'ta da bu güçlere pirim vermeyecektir.

Birtakım konjonktürel sıkıntılar yaşasak da AK Parti'mizin ve milletimizin vakarlı ve sağlam duruşu sayesinde Türkiye'miz bu süreçten selametle çıkacaktır. Bundan en ufak bir şüphemiz olmasın. Bu anlamda AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli büyük bir fedakarlık yaparak bütün algı operasyonlarına rağmen Cumhur İttifakını hayata geçirdiler. Bize düşen görev de Cumhur İttifakı'nın 31 Mart'tan zaferle çıkması için bütün gayretimizi ortaya koymamızdır." sözlerine yer verdi. 
İTTİFAK SORUNSUZ İŞLİYOR
Trabzon'da Cumhur İttifakı'nın sorunsuz işlediğini belirten Başkan Genç, "MHP ile birlikte cumhur İttifakı'nın bütün ilkelerine sadık kalarak çalışmalarımızı bu doğrultuda büyük bir heyecan ve şevk içinde yürütüyoruz. MHP ilçe ve il teşkilatları gerçekten çok iyi bir birliktelik ve dayanışma örneği sergilediler. Ben bir kez daha kendilerine teşekkür ediyorum. Sizlerin de desteğiyle ve iradesiyle Cumhur İttifakı inşallah 31 Mart'ta Trabzon'da rekor oy alacaktır." diye konuştu. 
İTTİFAK DEVAM EDECEK
MHP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli ise Cumhur İttifakı'nı doğuran şartlar ortadan kalkıncaya kadar ittifakın devam edeceğini söyledi. Başkan Gedikli, "Her zaman Türk milletini ve Türkiye'yi bütün değerlerin üstünde tutan Milliyetçi Hareket Partisi bugün de farkını ortaya koyarak Türkiye'ye sahip çıkmıştır. Ne zaman Türkiye zor bir sürece girse MHP her zaman imdada yetişmiştir. Bugün de bunun tezahürü Cumhur İttifakı'dır. İç ve dış düşmanlarımız, terör örgütleri PKK ve FETÖ Türkiye'mizin güçsüz düşmesi için pusuda beklemektedir. Cumhur İttifakı'nın 31 Mart'tan zaferle çıkması bütün bu şer güçlerin planlarını altüst edecektir. Türk milleti bu oyunların, bu tuzakların farkındadır. Bizim tek güvencemiz Türk milletinin engin feraseti ve sağduyusudur. Türk milletinden başka bir güvencemiz yoktur. Ben inanıyorum ki, Cumhur İttifakını doğuran şartlar ortadan kalkıncaya kadar bu ittifak devam edecektir. Bunun başka bir yolu yoktur." diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber