DAVAMIZ İLELEBET SÜRECEKTİR   DAVAMIZ HAK DAVASIDIR.

AK Parti Köprübaşı ve Sürmene İlçe Teşkilatlarının 7. Olağan Kongresi AK Parti Trabzon Milletvekilleri Salih CORA, Bahar AYVAZOĞLU, AK Parti Trabzon Koordinatörü Zonguldak Milletvekili Polat TÜRKMEN, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar REVİ, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla ATAMAN, delegeler ve teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, kongrede yaptığı konuşmada AK Parti'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde inandığı yolda yürüdüğüne işaret ederek, "İnandığın Yolda Yürü sloganı ile başlatmış olduğumuz 7. Olağan Kongre sürecimiz ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun." dedi.

AK Parti'nin halk ve hak davası uğruna 19 yıldır mücadele ettiğine vurgu yapan Milletvekili CORA, "AK Parti, 19 yıllık bir parti olsa da aslında asırlar öncesinden başlamış kutlu bir yürüyüşün, davanın mirasını omuzlarında taşıyan bir partidir. Bizim yolumuz halk yoludur, bizim yolumuz Hak yoludur.

İnandığımız yolda yürüdük, yürüyoruz, yürümeye devam edeceğiz. Hiçbir zaman yılgınlığa, hiçbir zaman yeise, umutsuzluğa kapılmadık. Bize ‘siz iktidar olamazsınız.’ dediler. ‘Asker darbe yapar, siyasi hayatınız biter. Bu ülkeyi size yönettirmezler.’ dediler. ‘Sizin lideriniz muhtar bile olamaz.’ dediler

Hiçbir zaman pes etmedik, yorulup dinlenmedik, sendeleyip geri düşmedik. Biz hep inandığımız yolda yürümeye devam ettik." şeklinde konuştu.

"Uzun ve ince yolumuzda birçok badireyi atlattık. Her türlü saldırıya maruz kaldık." diyen CORA, "Biz, cumhuriyet mitingleri adıyla darbe hazırlıklarında, akabinde cumhurbaşkanı seçtirmemek için yapılan e-muhtıralarda, AK Parti’yi sindirmek için internet ortamında yayınlanan yalan belgelerle açılan kapatma davalarında, ağaç bahanesi ile çıkartılan gezi olaylarında, Kürtler katlediliyor yaygarası ile başlatılan 6-7 Ekim Kobani Eylemlerinde, yargı ve emniyeti kullanarak milli iradeye hapis etmek isteyen 17-25 Aralık darbesinde, bir başka darbenin ortamını hazırlamak için başlatılan Hendek-barikat terör eylemlerini, dış mihrakların FETÖ aparatı tarafından gerçekleştirilen 15 temmuz darbesinde, kur ve döviz lobilerinin spekülatif oyunlarla çıkarttığı ekonomik krizlerde de, Suriye’nin kuzeyinde kurulmak istenen terör devletine karşı yaptığımız sınır ötesi operasyonlarda da, Kudüs’ü Müslümanlara zincirlemek isteyenlere de, Arakan’da zulme uğrayan kardeşlerimiz için de, doğu Akdeniz’de kurulmak istenen kurtlar sofrasına karşı Oruç Reis Gemisi ile Libya mutabakatı ile Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde inandığımız yolda kutlu yürüyüşümüze devam ediyoruz. Bu yürüyüş nereye kadar devam edecektir?

Bu yürüyüş tam ve bağımsız bir Türkiye, güçlü ve zengin bir Türkiye gelişmiş ve her yönü ile kalkınmış bir Türkiye hayali gerçekleşinceye kadar hak davamız tecelli edene kadar ilelebet devam edecek.

İşte bu kongre bu yürüyüşün bir başka adımıdır." ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber