DEMOKRAT PARTİ  YOMRA İLÇE BAŞKANI TUNCAY KAYA: ŞİMDİ AÇIKLAYIN BU İŞ İÇİN NE KADAR PARA ALDINIZ

Shell istasyonu ile ilgili yine ucuz algı peşindesiniz bu yapı işletmeye aittir. Bununla ilgili bir söylemimiz olmamıştır, bizim söylemlerimiz araziyle ilgilidir. Belediye başkan adayımız Sayın Sağıroğlu bununla alakalı Çay Tv ekranlarında gerekli açıklamaları yapmıştır. Ve hodri meydan diyerek tv ekranlarında tartışmaya davet etmiştir Konuya açıklama getirecek olursak Shell istasyonunun satışı şu şekilde olmuştur ; Mevcut Yomra belediyesi işletme sahibine 13.000.000 Türk Lirası Fiyatına burayı peşkeş çekmiştir, daha sonrasında Akp’li meclis üyesi satışta usulsüzlük olduğu gerekçesiyle konuyu yargıya taşıdı yargılama sonucunda satış iptal edildi. Daha sonra İyi partili belediye başkanı yeniden meclisten satış yetkisi almak durumunda kaldı, meclis çoğunluğu sağlayamadığı için Akp’li meclis üyesi Hasan Dilaveroğlu’nu ayartmak suretiyle meclis toplantısına gelmemesini sağlayarak tekrar satış yetkisi almış, ve yine aynı kişiye 17.500.000 Türk Lirasına değerinin çok çok altında peşkeş çekilmiştir. Ne hikmetse Hasan Dilaveroğlu’nun gelini bu süreçten sonra Yomra belediyesinde işe başlamıştır.

 İbrahim Sağıroğlu’nun Avrasya üniversitesini Yomra’ya kazandırmak için alanı Avrasya üniversitesine satmıştır.’’ Bugün olsa Karadeniz de olmayan tek özel üniversiteyi ilçeme kazandırmak için yine aynısını yaparım’’ demiştir. Arada ki farka dikkat çekmek isterim ki biz ilçemize eğitim ve üniversite kazandırmak için yapmışızdır

Şimdi Rasim Arslan’a soruyorum, bir önceki yönetim tarafından süt fabrikası olarak size tahsis edilen belediye arazisi 20 sigortalı personel çalıştırma şartı var mıydı ? bu süre zarfında kaç personel çalıştırdınız, bunun sigorta bildirgeleri nerede ? Eğer mevcutsa ibraz edin mevcut değilse o zaman hukuken size tahsis edilen yerin tahsisi sonlandırılması gerekir. Hiçbir hak ve hukukunuz orada yoktur çünkü tahsis şartlarını yerine getirmemişsiniz, bu durumda sözleşmenin feshi gerekir. Sözleşmesi fesih edilen bir yerin hangi hak ve hukuka dayanarak Flowers düğün salonuna çevirerek ikinci bir şahsa devretme niyetinde bulundunuz, bunun karşılığında ne kadar para aldınız?

 KAMUOYUNA SAYGILARIMLA.               

                                           DEMOKRAT PARTİ

                                          YOMRA İLÇE BAŞKANI

                                             TUNCAY KAYA

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber