DEVA Partisi yönetiminde yeni görevlendirmeler

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

​​​​​​​Genel Başkan Ali Babacan’ın başkanlığında toplanan DEVA Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu’nda (GMYK) partinin beş genel başkan yardımcılığına yeni isimlerin görevlendirilmesine karar verildi. Büyük kongrede yedek üyeliğe seçilen beş isim de GMYK asil üyeliğine getirildi.

Genel Başkan Ali Babacan’ın başkanlığında toplanan DEVA Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu’nda (GMYK) partinin beş genel başkan yardımcılığına yeni isimlerin görevlendirilmesine karar verildi. Büyük kongrede yedek üyeliğe seçilen beş isim de GMYK asil üyeliğine getirildi.

 

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nde, Genel Başkan Ali Babacan başkanlığında yapılan toplantı ile Genel Merkez Başkanlık Kurulu’nda göreve gelen yeni isimler belli oldu. Yeni görevlendirmeler şöyle gerçekleşti:

Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Başkanı: Yasemin Bilgel,

Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı: Evrim Rızvanoğlu,

Halkla İlişkiler Başkanı: Mehmet Emin Ekmen,

Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı: Candan Karlıtekin,

Sivil Toplumla İlişkiler Başkanı: Hasan Karal.

Şu isimler ise GMYK asil üyeliğine getirildi: Ahmet Burçin Yereli, Ahmet Faruk Ünsal, Ayşe Ezgi Yıldırım, Baran Deniz Bağatur ve Furkan Aydoğan.

DEVA Partisi yönetiminde yeni görevlendirmeler
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.