banner240
banner237
banner238

DEVA PARTİSİNDEN İKİ İLÇEYE ATAMA

İSMET KÖSOĞLU

DEVA Partisi Rize İl Başkanı Muhammet Avcı yaptığı açıklamada Rize’de İki İlçeye daha atama yaparak her geçen gün güçlendiklerini söyledi.

DEVA Rize İl Başkanı Muhammet Avcı İyidere ve Kalkandere İlçe Başkanlarının yetki belgelerini verirken yaptığı açıklamada’ ’her iki ilçe başkanının da ÇAYKUR mevsimlik işçisi olmasına dikkat çekti ve “ biz bu yolu müstahsilimizle, işçimizle, emeklimizle, esnafımızla, öğrencimizle birlikte yürüyoruz. DEVA Partisi halkın ta kendisidir. Çocuğunu okula gönderirken dolmuş parası, yemek parası veremeyen velileri, ay sonunu getiremeyen emekliyi, dükkânının elektriklerini yakmaktan korkar olan esnafı, artık mutfak masraflarına para yetiştiremeyen ev hanımlarını duymayan, pahalılığı görmezden gelen bu hükümetin değişme zamanı gelmiştir. Bir yanda 12 ayın 6 ayı maaş alarak geçinmeye çalışanlar, bir yanda asgari ücretle verilen yaşam mücadelesi, bir yanda üniversite mezunu işsiz ev gençleri öte yanda 4-5 yerden maaş alan gözü doymak bilmeyenler. Bu taksimi kurt yapmaz kuzulara şah olsa ama ne yazık ki artık halktan tamamen kopmuş olan hükümet yapıyor.

Pahalılık ev ekonomilerini ve küçük işletmeleri ezip geçerken yöneticilerimiz hala para basıp zenginlere ucuz kredi dağıtma derdinde. Son bir yılda Kur Korumalı Hesaplara ve faize ödediğimiz para 650 milyar TL’yi buldu. Bu tam bir milyon konutun vatandaşlara ücretsiz dağıtılabilmesi demektir. Biz zengini daha zengin yapan fakiri ise ezip geçen bu sistemi düzelteceğiz. İsrafa son verip, kaynaklarımızı üretime ayırıp, işi ehline verip, piyasada güveni tesis edeceğiz. Enflasyonu en çok iki sene içerisinde tek haneye indireceğiz. Biz tutamayacağımız hiçbir sözü vermedik vermiyoruz. Şunu herkes bilsin ki Ali Babacan demek güven demektir.

DEVA Partisi demek hem müstahsilin, hem işçimizin hem emeklimizin daha müreffeh bir hayata kavuşması demektir. Pazar çantalarının kolayca dolması, milyonlarca gencin iş bulması, geleceğe umutla bakabilmek demektir. Herkes müsterih olsun Türkiye’nin DEVA’sı hazır’’ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber