DEMOKRAT PARTİ TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERCAN ŞILBIR  ‘’ONLAR SATAR, BİZ YAPARIZ!’’

Değirmendere esnafını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ercan Şılbır; ‘’Sadece burada değil, her yerde esnafımızın dükkânı boş, biz yola çıkarken dedik ki esnafın halinden esnaf anlar, tepeden inme bürokratlar değil!’’

HALK EKONOMİK KRİZLE BOĞUŞUYOR!

Demokrat Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şılbır esnaf ziyaretleri kapsamında vatandaşla sohbet etti.

Sohbeti esnasında ekonomik krizden bahseden vatandaş; ‘’Halkı bu kadar mağdur ettikleri yeter, sandığa tepki gösterip gitmeyecektik. Dedelerimizin partisi Demokrat Parti nihayet sahalarda, şimdi kıratı şahlandırma zamanı!’’ dedi.

Başkan Adayı Şılbır; ‘’Trabzon’da yeni bir sanayi bölgesinin acil bir ihtiyaçtır. Söz konusu sanayi bölgesi çok büyük ve yeterli bir alanda kurulmalı.

Sanayici esnafımız daha konforlu ve modern şartlarda çalışabilmeli. Trabzon’u yönetenler hem oluşturduğu hizmet, hem istihdam potansiyeli, hem de yetiştirdiği çıraklar dolayısıyla

sanayi esnafına gereken desteği vermeli. Her iş yerinin aynı zamanda bir okul olduğu sanayi bölgelerimizdeki değerler korunmalı. Bizler de bu bakımdan üzerimize düşeni yapmaya daima hazırız” dedi.

FABRİKA KURMAK DEMOKRAT PARTİ’NİN İŞİ!

Demokrat Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ercan Şılbır; ‘’Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Erdoğdu Kışla ’sına ait yerini aldı Trabzon’un en büyük fabrikasını kurdu, içinde millet bahçesi adı altında çay satmaya başladı.

Bu hükümetin fabrika anlayışı budur. Zamanında bizim dedelerimizin, büyüklerimizin kurduğu fabrikaları sattılar, bitirdiler şimdi millet bahçesi adı altında milletimizi uyutuyorlar. Ama halkımız artık uyanıyor, değişimin farkında! Fabrika açmak bizim işimiz, çay satmak onların işi!’’ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber