GENÇ İÇİN YARIN BÜYÜK GÜN


Ortahisar Belediye BaşkanAdayı Av. Ahmet Metin Genç, 15 Mart Cuma Günü saat 09.30 Zorlu Grand otelde proje tanıtım toplantısı düzenleyecek.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Genç, proje programında finansal ve teknik olarak belediye imkânları dahilinde olan projelerle basının karşısına çıkacağını belirterek, bu konuda asla popülist bir yaklaşımda olmadığını söyledi. 
KALICI ESERLER ORTAYA ÇIKARDIK
Başkan Genç, "Ortahisar'ın kurucu belediye başkanı olarak eksiğimizi, gediğimizi çok iyi biliyoruz. Kentimiz için öncelik arz eden ve ivedilikle çözülmesi gereken sorunların olduğu aşikârdır. Geçen beş yıllık süre zarfında Ortahisar'ımızda kalıcı eserler ortaya çıkarmak için bütün gayretimizle mücadele verdik. Bir kısım projelerimizi hayata geçirdik, bazılarını ise çeşitli nedenlerden dolayı hayata geçiremedik. Geçiremediğimiz bütün projeleri de bir süre önce bir basın toplantısı düzenleyerek neden yapamadığımıza dair bütün gerekçelerimizi çok şeffaf bir şekilde halkımıza anlattık. Tabiri caizse karnemizi halkımıza sunduk." ifadelerine yer verdi.  
YAPAMAYACAĞIMIZI TAAHHÜT ETMEYİZ
Halka hiçbir zaman, hayata geçiremeyeceği projeleri taahhüt etmediğini ve bundan sonra da etmeyeceğine vurgu yapan Başkan Genç, "Görev sürem boyunca yapmış olduğum veya hayata geçiremediğim bütün projelerle ilgili her zaman şeffaf ve samimi oldum. Bizim gizlimiz, saklımız yok... Hesabını veremeyeceğimiz hiçbir işin altına imzamızı atmadık. Halkımıza hiçbir zaman yapamayacağımız bir taahhütte bulunmadık ve bundan sonra da bulunmayız. Bu konuda hiç kimse bizim samimiyetimizden kuşku duymamalı. Yeni bir sürecin arifesindeyiz. Bu seçim yarışında Ortahisar'ımıza vizyon ve değer katacak çok sayıda projeyi titizlilikle hazırladık. Ve bu konuda asla popülerliğe kaçmadık. Gerçekten de şehrimiz için elzem olan, ihtiyaç olan projelerle programımızı hazırladık. Finansal ve teknik olarak imkânlarımız dahilinde bulunan bir programla karşınıza çıkıyoruz. Ve bütün basın mensuplarımızı da basın toplantımızda görmekten memnuniyet duyacağımı ifade ediyorum." dedi. 

TOPLANTI YARIN SAAT 9.30'DA ZORLU GRAND OTELDE...

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber