banner240
banner237
banner238

‘’24 Haziran’dan sonra Türkiye gücüne güç katacak’’

27. Dönem Ak Parti Trabzon Milletvekili aday adayı olarak seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Ömer Topaloğlu bugünde Trabzon’un batı ilçelerini ziyaret ederek teşkilat buluşmaları gerçekleştirdi. En uzun süre iktidarda kalan parti olmasına rağmen, her geçen gün teşkilatlarının ve kadrolarının güçlendiğini belirten Topaloğlu, ‘Gittiğimiz her ilçede gördüğümüz yüksek enerji ve hassasiyet bizleri mutlu ediyor.

Bu kadrolarla Türkiye’nin tüm hedeflerine en hızlı şekilde kavuşacağına inancım tam.

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimler kadar aynı tarihte gerçekleştirilecek olan başkanlık seçimi de çok ama çok önemlidir.

Mecliste gücünü arttıracak olan AK Parti kadroları başkanlık seçiminde de Dünya lideri olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yüksek bir oy ile başkan seçecektir. Sadece AK Partililer değil, Türkiye’nin istikrarını ve kalkınma hızını dikkatle seyreden birçok farklı parti mensubunun da kararı Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan yana olacaktır.

Sayın Erdoğan’ın başkan olması konusundaki yüksek ısrarımız ve hassasiyetimizin sebebi, Türkiye’de tıkanan bazı hizmet kanallarının açılması, TBMM’nin daha etkin, Türkiye Cumhuriyeti devletinin daha hızlı kararlar alabileceği gerçeğini görmemizden kaynaklanmaktadır.

Bu uğurda görev verilsin verilmesin 24 Haziran tarihine kadar çalmadık kapı, gidilmedik esnaf, uğranmadık sokak kalmayana kadar çalışacağız. Tüm teşkilatlarımızın da aynı hassasiyeti taşıdığına şüphemiz yoktur’ ifadelerini kullandı. Topaloğlu, Trabzon’un doğu ilçelerinde teşkilat ziyaretlerinin yanı sıra esnaf ziyaretleri de gerçekleştirerek vatandaşlarla sohbet etme fırsatı buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber