HEP BİRLİKTE  BAŞARACAĞIZ

Aksoy, “İnşallah Büyükşehir belediyesinde ben, Akçaabat Belediyesi’nde Osman kardeşim ve diğer ilçelerdeki Millet ittifakı adaylarımızla sorunların üstesinden geleceğiz. Hep birlikte başaracağız” dedi 
İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ziyaret ettiği noktalarda halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Aksoy, huzurlu bir Trabzon için var gücüyle çalışacağını belirterek destek istiyor. 
Seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğü programlara bir yenisini daha ekleyen Aksoy, son olarak Akçaabat ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut, İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır ve partililerin de katıldığı  ilçe ziyareti programında dayanışma mesajları verildi. 


Trabzon genelinde bir değişim ve dönüşüme ihtiyaç olduğunu vurgulayan Aksoy ile Akbulut, bunu güç birliğiyle başaracaklarını söylediler. Trabzon’daki yönetim anlayışının değişmesinin ihtiyaç olduğu ve bu değişimin Trabzon’a İYİ geleceği değerlendirmesinde bulunan adaylar, bu sürece katkı sağlayanların kesinlikle pişman olmayacaklarını vurguladılar. 
Trabzon’da üreten bir belediyecilik anlayışıyla hem genç nüfusun istihdamı sorununun çözüm bulacağının hem de Trabzon’un zenginleşeceğinin altını çizen Aksoy, “Özellikle gençlere söz veriyorum, gençlik sözü veriyorum. Büyükşehir belediyesi başkanı olursak hem üretip gelir elde edeceğiz hem de işsizlik sorununu bertaraf edeceğiz. Yalnızca gençlerimizin değil esnafımızın, işçilerin, şoförlerin, yaşlılarımızın, emeklilerimizin, hastalarımızın, engelli bireylerimizin yaşam standartlarını yükseltmek için gelir getirici tüm mekanizmaları kısa sürede oluşturacağız. Yapacağımız düşük maliyetli yatırımlarla yüksek gelirler elde edecek; Trabzon’umuza da bu şehirde yaşayan vatandaşlarımıza da kazandıracağız. Bu süreci de hep birlikte yöneteceğiz” diye konuştu. 


Ziyaret programının devamında vatandaşların sorunlarını da dinleyen Aksoy, bu sorunların çözümü için, halkın görüşlerini de dikkate alarak çalışacaklarını aktardı. Aksoy, “İnşallah Büyükşehir belediyesinde ben, Akçaabat Belediyesi’nde Osman kardeşim ve diğer ilçelerdeki Millet ittifakı adaylarımızla bu sorunların üstesinden geleceğiz. Sizleri de bu sürece dahil edip, dinleyeceğiz. Kapımız sizlere daima açık olacak. Hep birlikte başaracağız” diyerek sözlerini tamamladı. Aksoy, ziyaretlerin ardından ilçeden ayrıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber