İL BAŞKANI MUMCU İL KONGRESİ 15 ŞUBATT'TA YAPILACAK DEDİ

İl Kongresinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirileceğini açıklayan İl Başkanı Sezgin Mumcu" İl Kongremiz 15 Şubat 2021 pazartesi günü Hayri Gür Spor Salonu'nda saat 14.30’da Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle yapılacak."dedi. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini belirten İl Başkanı Mumcu "Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmamıza ramak kaldı. Tüm gayretlerimizle bize yakışır şekilde bu hedefleri gerçekleştirmek adına üzerimize düşen görevleri fazlasıyla yerine getireceğiz. 2023 hedeflerine giden yolda Trabzon için en önemli adımın İl kongresi olduğu aşikârdır. Bizler layıkıyla kongremizi coşkulu bir şekilde gerçekleştirerek gece gündüz demeden çalışacağız."ifadelerini kullandı.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Kongresi'nin Genel Merkez tarafından 15 Şubat 2021 olarak belirlendiğini ve Hayri Spor Salonu'nda yapılmasının planlandığını belirten Mumcu açıklamasını şöyle sürdürdü: "AK Parti Trabzon il teşkilatı olarak kongremize eksiksiz şekilde hazırlanıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yakışır bir şekilde kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongremizde oluşacak olan yönetimimizle birlikte şehrimizin tüm sorunlarına elbirliği ile çözüm oluşturabilecek bir irade ortaya çıkacaktır. Ortak akıl ile birlikte şehrimizin tüm dinamiklerini paydaşımız haline getirip vatandaşlarımızın istek ve taleplerinin gerçekleşmesinde daha hızlı ve doğru kararlar alacağız." 

Birlik ve beraberliğe vurgu yapan İl Başkanı Mumcu "Partimizin kuruluş ilkelerini daha ön plana çıkartarak tevazu, samimiyet ve gayretle artı eğilimleri bir potada eritebilen bir anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Bugüne kadar AK Parti davası nasıl geldiyse bugünden sonra da liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde aynı azim ve kararlılıkla devam edecektir. AK Parti bir dava partisidir ve bu dava hepimizindir. İnanıyorum ki Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı seven herkes bu çatı altında 2023 seçimlerinden zaferle çıkacaktır." şeklinde açıklamasını tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber