banner240
banner237
banner238

BAKAN SOYLU AK PARTİ ORTAHİSAR İLÇE BİNASININ AÇILIŞINA KATILDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Ortahisar İlçe Teşkilatı'nın yeni binasının açılışında konuşuyor. Bakan Soylu'nun gerçekleştireceği program öncesi AK Parti Trabzon Milletvekilleri Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu, Muhammet Balta ve Adnan Günnar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmrt Metin Genç, MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Yahya Aksu ve çok sayıda siyasetçi katıldı.  Açılış konuşmasını yapan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, "Yiğit cesur Bakanımız geldi hoşgeldi sefa geldi. Değerli hemşehrilerim henüz saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Trabzon ne zaman kükreyeceğini iyi bilir. Terör örgütüne lanet okuyan Bakan evladı hepsini gerçekleştiriyor çok şükür. Yoğun temposuna güç katmak için bekler ama değdi. Leşleri sarı torbaları koydukça biz keyif yapıyoruz. Trabzon burada. 2023 bizim için ya var olmaktır ya yok olmaktadır. Biz bu seçimde sadece sandık için oya gitmiyoruz. 2023 bizim için ya istiklal ya ölümdür. Seferberlik etmeye tüm kadromuz hazırdır. Ya istiklal ya ölüm. Ben bu davaya bugüne kadar hizmet etmiş herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise, "Çok güzel bir yaz geçirdik. Trabzonsporumuz şampiyon olduk. Şampiyonluk sonrası kutlamalarda tüm dünyada ses getirdik. Yaz ayları ı güzel kılan r başka gelişme turizm alanında da güzel bir seneydi. 700 binin üzerinde yabancı turisti şehrimiz ağırladı. Bizim hesaplarımıza göre 1 milyar doların üzerinde gelirimiz oldu. Çaya ve fındığa belirlenen yüksek fiyatlarla da yüzümüz güldürdü. Bu sene yüzümüz güldü. İlçe beldywlerimizle birlikte daha konforlu bir şehir haline getirmek in çalışıyoruz. Taraflı taraflı herkes Trabzon'daki değişimi dönüşümü takip ediyor. Beğendiklerini ifade ediyor. 2024'ün ortalarında altyapı çalışmalarını tamamlayacağız. Yaptığımız çalışmalardan sizler olumsu etkilendiğim ancak büyük oranda bu çalışmayı tamamladık. İnşallah 70 yıl bir daha altyapı sorunu kalmayacak. Üstyapıyı da büyük oranda tamamladık. Hakikaten şehrimiz daha güzel bir şehir haline geldi. Yepyeni modern otogarımızı 2023 seçimlerinden önce tamamlayacağız. Çömlekçide çalışmalar devam ediyor. Ganita Faroz sizi denizle bulaştıracağımız bir proje. Bu şehrin her bir köşesine hizmet götürüyoruz. Akyazı'da çocuklara özel trafik parkını hizmete açtık. Hizmetleri sıralamak çok zaman alacak. İçişleri Bakanımız aramızda teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum. 2023 seçimlerinde de 2024 seçimlerinden de zaferle çıkacağız inşallah." İfadelerini kullandı.

Başkan Genç, "Henüz hoşgelniz sefalar getirdiniz. Bugün Trabzon teröre göz artırmayan şehrinin evladı İçişleri Bakanımızın gelmesiyle biraz daha mutlu. Sayın Bakanımız , 'Bize güç verin kuvvet verin. Kandillere yerinde söndüreceğiz' dedi. Bakanımız da sözünü yerine getirdi. Müteşekkiriz. Doğduğu şehirden elini çekmiyor. Bütün projelerinde maddi manevi desteği var. Müteşekkirim.Tünel Akvaryumu 3.5 ayda 163 bin kişi ziyaret etti. Müteşekkirim. Seyit terası da 2 aya bitecek. 8. Şampiyonluğumuzu anamızın AK sütü gibi aldık. 18 Haziran 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımızın seçerek zafer kazanacağız. Henizle gurur duyuyorum. Bütün teşkilatımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.
Milletvekilleri adına konuşan Adnan Günnar, "Sıcak ve samimi karşılaşmalarınjzdan dolayı teşekkür ediyorum. Türkiye sizlerin desteğiyle 2023'e girerken bir dünya markası oldu. Millet İttifakı diyerek milletin karşısına geçenler çatır çatır çatlıyor. Çatlayacak inşallah. AK Parti ile Trabzon'a büyük hizmetler verdik. Trabzon son 8 yılda ciddi yatırımları aldı. Büyükşehir Trabzon Türkiye'nin gözde memleketlerine biri haline geldi. Sayın Soylu'ya şükranlarımızı arz ediyoruz. Düşmanlarımıza fırsat vermeyeceğiz inşallah." şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber