banner240
banner237
banner238

insan hafızası unutkandır demiştik.

Parti binamızda yaptığımız basın açıklamamızda insan hafızası unutkandır demiştik. AKP Merkez İlçe Başkanı Sayın Başer de bizi teyit etmiş olacak ki, “hafızamı yokluyorum bir şey bulamıyorum“ minvalinde bir açıklama yapmış sağ olsun. 
Sayın Başkan yaşça büyüğümüzdür elbette nezaketsizlik etmek istemeyiz ancak 10 yıllık süre için hafızasını yoklayıp bir şey bulamadığına göre, Sayın Başer’e biraz daha yakın tarihten bir kaç örnek verirsek mutlaka hatırlayacağını düşünüyoruz. 
Açıklamasında “Kimsenin ekmeği ile oynamak, ekmeğini elinden almak, kimseyi mağdur etmek bizim partimiz için asla söz konusu olamaz”şeklinde bir ifade kullanan Sevgili Başkan, 20 ay önce “Bırakın işçi çıkarmayı, tazminatlarını bile ödeyeceğiz” denilip tazminatları ödenmeyen personelleri hatırlıyor mu?
5 ay önce Dereli ilçesinin sel sonrası yaralarının sarılmasında alnının teriyle günlerce emek veren ve hak edişleri hala ödenmeyen personelleri hatırlıyor mu?
Daha da yakın tarihe gelelim son birkaç ay içerisinde bazı birim amirleri eliyle “Belediye Başkanının talimatı”diye sendikalarını  değiştirmek zorunda kalan personelleri hatırlıyor mu?
Bunlar “ekmekle oynamak, mağdur etmek” değil midir? Bu konuda bazı birim amirlerinin Ceza Kanunu anlamında suç teşkil eden eylemlerine karşı bir disiplin soruşturması yapılıp yapılmadığını takip ettiniz mi?

HABER: GÖNÜL AYDIN

GİRESUN ORDU TEMSİLCİSİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber