Durmak yok  Pes etmek yok  Tam gaz devam

Ak Parti Trabzon İl Başkan Adayı Metin Kaya, il kongresi öncesi delege ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. 
Trabzon’un tüm ilçelerine bir kaç kez ziyaret gerçekleştiren, ilçe başkanlıklarını, belediye başkanlıklarını ve delegeler ile teşkilat mensuplarını ziyaret eden Kaya ‘Çalışmalarımıza tam gaz devam ediyoruz, bu partinin gerçek sahiplerine ulaşıyoruz, dertleriyle dertleşip taleplerini dinliyoruz, hepsi birbirinden kıymetli çok değerli isimler ile buluşuruz. Hepsinin ortak bir görüşü var, ‘’parti gerçek sahiplerinden yani milletten uzaklaşıyor.’’ Biz de bunu nasıl tersine çevireceğimizi istişare ediyoruz. Bu partinin gerçek sahiplerinin parti kadrolarının oluşmasında söz sahibi olması gerektiğini herkese anlatıyoruz. Bizleri bağrına bsan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederim’ dedi.

PES ETMEK YOK

Gittiği her yerde çok güzel şekilde karşılandığını ifade eden Kaya’ Gerçekten güzel temaslarımız oluyor, delegelerimiz teşkilat mensuplarımız, belediye başkanlarımız ilçe başkanlarımız, il başkanının belirleneceği kongrede söz sahibi olması gereken insanlar maalesef gözardı edilmiş ihmal edilmiş kenara itilmiş. 
Sayın Cumhurbaşkanımız ve Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yoldan çıkmış, kendisinin ‘Yüzünüzü millete dönün’ sözü maalesef ilçelerde unutulmuş. 
Parti birilerinin güdümüne verilmiş. Bizim yola çıkma gayemiz de buydu, partinin kuruluşundan bu yana biz bu teşkilatları da birlikteyiz, halkın yanındayız, millet ile hemhal oluyoruz.

Bizi yıldırmaya yolumuzdan döndürmeye çalışanlar oluyor ama ALLAH'a binlerce kez şükürler olsun ki nereye gitsek büyük bir sevgi büyük bir teveccüh ile karşılaşıyoruz.

Bu nedenle doğru yolda olduğumuz bilinciyle çalışmalarımıza pes etmeden tam gaz devam ediyoruz.

Şimdiye kadar 250 civarında delegenin kongrede aday olabilmem için olurunu aldım, desteğini aldım imzasını aldım.

Biz yolumuzdan dönmeyeceğiz, çünkü bizim yolumuz Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yoludur.

Kendi çıkarları için partiyi kullanıp bir yerlere gelip sonra bu partinin gerçek sahiplerine sırtını dönenler, rant peşine koşup kendi ceplerini dolduranlar bu partiyi unutanlar elbet bir gün bunun bedeleni ödeyeceklerdir.

Vakfıkebirde Şalpazarı'nda güzel temaslar kurduk güzel insanlarla buluştuk hepsinden ALLAH razı olsun. Bugüne kadar güzel işler yapmışız, güzel yerlere dokunmuşuz ki bu millet bize kapısını açıyor, sevgisini gösteriyor. 
Aynı şekilde 16 şubat’a kadar çalışmalarımızı sürdürüp ALLAH nasip ederse bu görevi göğüslemek adına elimizden geleni yapacağız. 
Gayret bizden, takdir ve tevfik ALLAH’tandır’ şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber