banner240
banner237
banner238

İYİ GENÇLİK’TEN  ÖRNEK DAYANIŞMA

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan İYİ Parti Bursa İl Gençlik Politikalarından Sorumlu Başkan Kadir Ateş, “Genç arkadaşlarımızın kendilerini yalnız hissetmemelerini amaçlıyoruz. Onların her türlü sorunlarında yanlarında olacak ve çözüm konusunda destek vereceğiz” dedi.

Genel Merkezin ülke genelinde uygulanmasını istediği politika kapsamında böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Ateş, “Bizler de Genel Merkez Gençlik Teşkilatımız ile Bursa İl ve İlçe teşkilatlarımızın bir parçası olarak, kollarımızı sıvadık. Kentimizdeki üniversiteleri kazanan genç arkadaşlarımızı karşılamak üzere Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde standımızı açmış bulunuyoruz. Genç arkadaşlarımıza başarılar diledik ve arzu edenleri de üyemiz yaptık. Hem üniversite kazanan hem de İYİ Gençlik saflarına katılan genç arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.

İYİ'lerin evi genç kardeşlerimize daima açık olacaktır” şeklinde konuştu.

Terminaldeki etkinlikte Gençlik Politikaları Başkanı Kadir Ateş’in yanı sıra Osmangazi Gençlik Kolları Başkanı Hakkı Şahan, Nilüfer Gençlik Kolları Başkanı Av. Seda Çal, Yıldırım Gençlik Kolları Başkanı Taha Cengiz Yılmaz, Kestel Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Ömer Can Uymaz, Orhangazi Gençlik Kolları Başkanı Erdi Sakın ve Teşkilat Üyeleri hazır bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber