banner240
banner237
banner238

Saadet Partisi Üyelerle İktidara Hazırlık Buluşmaları

Saadet Partisi Üyelerle İktidara Hazırlık Buluşmalarının ilk programında konuşan Kurt, Türkiye’nin iyi yönetilmediğini, bunun neticesinde ülkenin pek çok sorunla boğuştuğunu belirterek şu açıklamalarda bulundu:

EKONOMİK KRİZİN TEK SORUMLUSU, İŞ BİLMEZ AKP İKTİDARIDIR

“Ekonomik kriz, kendiliğinden ortaya çıkmaz. Bunun sebepleri vardır. Temel sebep, iktidarın kötü ve beceriksiz yönetimidir. Üretime önem vermeyişi, ekonomiyi rant ve spekülasyona teslim etmesidir, bir avuç çıkar grubunun menfaatlerini öncelemesidir. Maalesef bunun bedelini, bu durumun ortaya çıkmasında hiçbir suçu olmayan milyonlarca vatandaş ödüyor.”

TOPLUM ÇATIRDIYOR, GENÇLER ÜLKEDEN KAÇMANIN ÇARESİNİ ARIYOR

“Hep ekonomik kriz diyoruz ama mesele sadece ekonomik krizle sınırlı değil, toplumun temeli olan aile çatırdıyor. İnsanlarımız huzursuz, tarihe yön veren bu büyük millete, şimdi karamsarlık hakim. Hepsinden acı olanı da, gençlerimiz gelecekten ümidini kesmiş, ülkeyi terk etmek için çare arıyor. Bunun utancı bu iktidara yeter de artar bile. Hangi yüzle çıkıp da ‘işler iyiye gidiyor’ diyebiliyorlar, bunu anlamak mümkün değil. Sormak lazım; kimin işleri iyiye gidiyor?”

BİR YANDA MİLYONLARCA İŞSİZ GENÇ, DİĞER YANDA İSE BİRKAÇ BALLI MAAŞ ALANLAR VAR

“Bir yanda milyonlarca işsiz var, genç işsizliği yüzde 40’ları bulmuş vaziyette. Milyonlarca insanımız açlık sınırında yaşıyor, ücretler eridi, insanlar en temel ihtiyaçlarını karşılayamıyor. Ama öte yanda aynı anda bir, iki, üç, yetmedi, dört, beş, altı maaş alanlar var. Kimin parasını alıyorlar? Sokakta aç gezen, işsiz gezen gencin parasını alıyorlar. O para nasıl kursaklarından geçiyor, inanın anlamakta zorlanıyorum. Ama gençler kararlı, ilk seçimde, kendilerine bunları reva gören iktidarı sandığa gömecekler, tarih yazacaklar.”

ÜLKENİN MİLLİ GÖRÜŞE İHTİYACI VAR

“Ülkeyi bu hale getirenler istiyor ki, muhalefet sussun, insanlar da ‘Artık yapacak bir şey kalmadı, bu ülkeden adam olmaz, mücadele etmeye değmez’ desinler. Ama susmayacağız, mücadeleden vazgeçmeyeceğiz, perişan ettiğiniz bu ülkeyi size bırakmayacağız. Biz bu ülkeyi seviyoruz, insanlarımızı seviyoruz ve yeniden büyük Türkiye için bütün heyecanımızla çalışıyoruz. İşte bu amaçla Trabzon İl Başkanlığı olarak ‘iktidara hazırlık buluşmaları’ programları düzenliyoruz. İlimizdeki 2 bin 480 üyemizle bir araya geliyoruz, yeni bir heyecan ve azimle, Milli Görüşün ilk seçimde iktidarda olması için gecemizi-gündüzümüze katarak çalışıyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber