-İYİ Parti Akçaabat İlçe Teşkilatından Azerbaycan'a Anlamlı Destek...

Ermenistan’ın Azerbaycan topraklarına saldırması üzerine başlatılan operasyonlara tüm Türkiye’de olduğu gibi Akçaabat'tan da destek geldi.

İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis  üyeleri ile birlikte Azerbaycan’a destek amacıyla Akçaabat ilçesinde esnaf ve vatandaşlara Türk ve Azerbaycan bayrağı dağıttı.

Azerbaycan’ın yanında olduklarını belirten esnaflar, dağıtılan Türk ve Azerbaycan bayrağını işyerlerine astılar.

Ermenistan’ın Karabağ’da sivilleri hedef almasından sonra Azerbaycan ordusunun başlattığı operasyonu desteklemek amacıyla böyle bir girişimde bulunduklarını söyleyen Mısır "Ermenistan tarafından Azerbaycan’a yönelik başlatılan saldırı sonrası bizlerde Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için bugün Akçaabat'ta esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza Azerbaycan ve Türk Bayrağı dağıttık. Türk milleti her zaman olduğu gibi bugün de Azerbaycan halkının yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Bizler de Azerbaycan ordusunun ve soydaşlarımızın her daim yanındayız. Çünkü Azerbaycan dost değil, kardeş ülkedir. İnşallah Azerbaycan ordusu bu savaştan galip çıkacak, Ermenistan zulmü ve işgali son bulacak. Biz iki devlet, bir milletiz. Yüreğimiz kardeş Azerbaycan halkı ile birlikte.” ifadelerini kulllandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber