İYİ PARTİ ORTAHİSARA SEHER MELEK ADAYIM DEDİ

İYİ Parti geçtiğimiz aylarda kongre kararı almıştı.

Bunun ardından Türkiye genelinde il ve ilçe teşkilatları harekete geçti.

Trabzon’da da ilçe kongreleri yapılmaya başladı.

En önemlilerinden birisi de merkez ilçe olan Ortahisar kongresi.

Çoğu ilçede tek liste çıkarken, Ortahisar için aday sayısı üçe yükseldi. 

Mevcut başkan Erdal Uzun ikinci aday Emre Katipoğlu üçüncü aday ise Seher Melek

Seher Melek aynı zamanda, Ortahisar İlçe Sekreterliği görevini de yürütüyordu.

Melek’in açıklamaları şu şekilde: “ADAY OLARAK KARŞINIZDAYIM” “Siyasette bulunduğum süre boyunca edindiğim ilke; milli ve manevi değerlerime bağlı kalarak halkımızın yararını içeren çalışmalar yapmak oldu. Bugün de bu bilinçle başta Ortahisar halkının hakkını yapıcı bir siyaset anlayışıyla korumak üzere; üyelerimizin, delegelerimizin teveccühleri doğrultusunda, İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkan Adayı olarak karşınızdayım.

Bundan 5 yıl önce büyük umutlarla İYİ Partimiz, iktidar yürüyüşündedir. Ülkemiz kötü günlerden geçiyor, bunu yaşıyor ve görüyoruz. Ama biz bu karamsar tabloyu; umuda dönüştürmek için, karanlıkları aydınlatan güneş olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ülkemizin artık kaybedecek tek bir günü bile yoktur. 2023 seçimleri ülkemiz için yeni bir sayfa yeni bir başlangıç olacaktır.

“TÜM GÜCÜM ÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Partimizin iktidar yürüyüşünde tüm gücümüzle gecemizi gündüzümüze katarak, Genel Başkanımız Meral Akşener’in yanındayız. Genel Başkanımızın, milletimiz için başlattığı mücadelenin Ortahisar ilçesindeki temsilcisi olmaya talibim. Kucaklayıcı bir anlayış ile herhangi bir grubun değil; Ortahisar halkının beklentilerini karşılamak üzere bu kararı aldım. Bu doğrultuda belirtmek isterim ki; gücümü ilk olarak Allah’tan, sağduyusuna inandığım milletimden, biz kadınlara seçme ve seçilme hakkı veren Mustafa Kemal Atatürk’ten; ayrıca Genel Başkanım Sayın Meral Akşener’den alıyorum.

“DOĞRU BİLDİĞİM YOLDAN ŞAŞMAYACAĞIM”

Adaylık sürecim boyunca, kimsenin yanlışlarından doğrular çıkarmaya çalışmayacağım. Yapılan ve yapılacak tüm stratejilere rağmen, doğru bildiğim yoldan şaşmayacağım, tüm üyelerimizin demokratik haklarının savunucusu olacağım.3 Aralık 2022’de gerçekleşecek olan Ortahisar ilçe kongremize kadar yürütülecek çalışmaların, İYİ Parti’nin siyasi anlayışına yakışır şekilde ilerlemesini temenni ediyorum. Bugüne kadar partimizi bulunduğu noktaya gelmesinde emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, aday arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.

“HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Seher Melek, mevcut Ortahisar ilçe yönetiminin basında ve sokakta az göründüğüne dair gelen soruya, “İYİ Parti’yi Ortahisar’da en iyi şekilde temsil etmek istiyorum.

Bunu  vatandaşımızla, STK’larla, basınla en iyi şekilde yapmak istiyorum. Hep birlikte beni göreceğinize emin olabilirsiniz. Seçilirsem hep birlikte istişare içerisinde çalışacağız. “ ifadeleriyle cevap verdi.

AZMİ KUVVETLİ AÇIKLAMASI

Parti içinde Azmi Kuvvetli’ye karşı yönelik ayaklanma olduğu sorusuna cevap veren Melek,  “İl Başkanımızın bu konuda tarafsız olduğunu biliyorum. Kendisini taraf olarak yansıtamam. Kendisi partimizin kuruluş ilkelerine son derece saygılı duruş sergiliyor.

Biz adaylar için de tarafsız tutumu iyi bir durum. Partimiz içerisinde kendi dengelerinin değişmesi gerektiğini düşününler olabilir. Biz kuruluş aşamasından beri geldiğimiz bu noktaya zor şartlarda geldiğimizi biliyoruz. Kendisine inancımız var. Henüz bir karar verdiğini düşünmüyorum.

İl Başkanı mı, milletvekilliği mi kararı yok. Kendisinin çok emekleri var. Çok zor yollardan geldik. Kuruluş aşamasından beri bizlere maddi, manevi destekleri oldu. Diğer konu kendisinin ifadesidir.” şeklinde konuştu.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber